Inlägg från: Strandhem |Visa alla inlägg
  • Strandhem

    BF april/maj 2018 (för oss som är 35+)

    Hej alla underbara gravida kvinnor!
    Plussade i förra veckan och är beräknad till den 10 april.
    Jag har tvillingar som är tre år sedan tidigare.
    Skulle tycka det var roligt om vi kunde vara ett gäng här som kan "mötas på FL och prata".
    Det är väldigt nervöst nu i början innan man vet om det blir något eller ej (särskilt när man är lite äldre...) och kan vara skönt för oss att ventilera våra nojor lite. Att stötta varandra och glädjas såklart.

  • Svar på tråden BF april/maj 2018 (för oss som är 35+)
  • Strandhem

    Vad härligt att se att det strömmat in en massa unga kvinnor här.
    Känner inte så mycket symtom, lite molvärk ibland men inget jag reagerat på direkt om jag inte visste jag var gravid, lätt illamående ibland men inte mycket, hade lite ömma bröst innan men det har nästan försvunnit. Önskar typ att de skulle ömma massor så det verkligen kändes att det händer något där inne.
    Ska göra ett tidigt UL i vecka 8+2 ca. Sen tänkte jag göra NIPT. Någon annan som ska göra det?

  • Strandhem
    brennaV skrev 2017-08-15 14:37:37 följande:

    Är 36 år. Har två pojkar födda 2012 och 2013. Väntar nummer 3. Har 3 missfall på raken bakom mig så hoppas denna går vägen.

    Symtom- ömma bröst, lätt illamående om jag inte ätit något på ett tag samt illamående efter jag precis ätit. I början hade jag mycket molvärk. Är i vecka 6, typ 5+6 tror jag


    Är också 5+6 idag
  • Strandhem

    Vad tråkigt att ni är så många som mår så dåligt. Måste vara hemsk när det påverkar en så mycket så ens tankeverksamhet påverkas. Hoppas verkligen det vänder snart!

  • Strandhem
    Längtan 77 skrev 2017-08-25 15:48:14 följande:

    Förstår exakt, jag är så orolig....för att få missfall igen.... hade senast i påskas....vad säger att det går vägen denna gång?

    Värst är att den gången började jag inte blöda utan hade bara på känn att något var fel och inga syntom...och jag hade rätt.

    Var i v 9 men det slutade växa v 7....

    Nu är jag i v 5..... känner ni något? Jag känner mig som vanligt förutom svagt ont i magen ibland (i måndags rejält ont i magen)....fler som känner så?


    Förstår precis hur du känner. Först efter jag plussat så kände jag mig gravid, drog i äggstockarna och brösten ömmade lite. Sen avstannade symtomen helt mellan vecka 5+ och till ca 6+3, är idag på 7+2 och känner mig åter gravid. Man oroar sig dock för att det illamående etc bara är inbillning. Hemska tanke...
    Gör VUL om en vecka när jag är 8+2. Min läkare ville vänta tills dess för då vet man lite mer sa hon.
  • Strandhem
    EnLitenTrea skrev 2017-09-03 08:39:17 följande:

    Hej alla,

    Är så orolig, jag hade missfall i juni och jag tycker mig känna samma symptom nu. Mina symptom försvinner successivt, behöver inte längre kissa på nätterna, är inte så känslig för dofter och magen är inte alls svullen.

    Denna tiden är hemsk tycker jag, har ett VuL inbokat 22 sept men vägen dit är lång. Gick med ett dött foster i magen 5 veckor förra gången :(

    Sorry för deppigt inlägg men det hjälper lite att skriva av sig. Är det någon mer som är i v 7 som inte känner så mycket symptom?

    Grattis till er som plussat :)


    Hej!
    Kände inte alls mycket symtom ett tag. Men sen i vecka 9 kom det tillbaka. Samma dag som jag skulle på VUL (i fredags) kom symtomen tillbaka. Man blir så himla rädd att allt är kört bara sådär. Men vad jag har förstått så är det fullt normalt att symtomen kommer och går. Mina bröst är knappt ömma och har inte varit ömma nästan alls. Men de växer inte så mycket heller så i mitt fall kanske det beror på det. Inte vet jag. Vi är alla så olika.
    Om du är orolig så boka in ett VUL efter 8+0.
    Om hjärtat skår då går det vägen i ca 90%av fallen säger min gynekolog.
Svar på tråden BF april/maj 2018 (för oss som är 35+)