Inlägg från: EnLitenTrea |Visa alla inlägg
  • EnLitenTrea

    BF april/maj 2018 (för oss som är 35+)

    Hej alla, vad kul med en grupp för oss lite äldre ;)

    Jag är 39 år och detta blir vår trea. Hade ett MA i juni och det var fruktansvärt jobbigt såklart. Har lovat mig själv att ta det lugnt nu, inte läsa för mycket på nätet etc.

    Jag kommer tillbaka till denna grupp om några veckor när jag förhoppningsvis vet om vi har något frö som lever denna gången.

    Grattis till alla plus :)

  • EnLitenTrea

    Hur gör ni som tränar?

    Jag kör ganska tung träning & min förra graviditet som slutade i MA körde jag på som vanligt. Har tänkt så på om det kan ha påverkat min graviditet ...

    Tränar ni som vanligt, eller hur gör ni?

  • EnLitenTrea
    babba74 skrev 2017-09-01 10:05:26 följande:

    Jag har plussat idag, har BF i början av maj.

    MP1977: Jag vill gärna vara med i FB gruppen om det går bra. Visst är den hemlig så ingen annan kan se att man är med där? Vill inte gå ut med det ännu då det är så tidigt. Jag har skickat ett meddelande till dig. 


    Vad kul stort grattis :)
  • EnLitenTrea

    Hej alla,

    Är så orolig, jag hade missfall i juni och jag tycker mig känna samma symptom nu. Mina symptom försvinner successivt, behöver inte längre kissa på nätterna, är inte så känslig för dofter och magen är inte alls svullen.

    Denna tiden är hemsk tycker jag, har ett VuL inbokat 22 sept men vägen dit är lång. Gick med ett dött foster i magen 5 veckor förra gången :(

    Sorry för deppigt inlägg men det hjälper lite att skriva av sig. Är det någon mer som är i v 7 som inte känner så mycket symptom?

    Grattis till er som plussat :)

  • EnLitenTrea
    Strandhem skrev 2017-09-06 11:41:29 följande:

    Hej!

    Kände inte alls mycket symtom ett tag. Men sen i vecka 9 kom det tillbaka. Samma dag som jag skulle på VUL (i fredags) kom symtomen tillbaka. Man blir så himla rädd att allt är kört bara sådär. Men vad jag har förstått så är det fullt normalt att symtomen kommer och går. Mina bröst är knappt ömma och har inte varit ömma nästan alls. Men de växer inte så mycket heller så i mitt fall kanske det beror på det. Inte vet jag. Vi är alla så olika.

    Om du är orolig så boka in ett VUL efter 8+0.

    Om hjärtat skår då går det vägen i ca 90%av fallen säger min gynekolog.


    Tack det låter lite lugnande :)

    Jag har fått tid till VuL nästa tisdag, så jag hoppas innerligt att få se ett hjärta ticka. Har ju erfarenheten från det motsatta färskt i minnet från i somras när fostret inte levde :(

    Hoppas på det bästa, skönt att det gick bra för dig :)
Svar på tråden BF april/maj 2018 (för oss som är 35+)