Inlägg från: Jag är bara jag |Visa alla inlägg
  • Jag är bara jag

    Ägglossning efter missfall?

    Mycket vanligt att äl uteblir vid så pass sena m.f och efter MA. Kroppen är ju helt ur lag och det kan behövas lite tid innan allt är okey igen. Vid MA v.11 hade jag ingen äl alls. Mensen kom efter 6,5 vecka och äl först cykeln därpå.

  • Jag är bara jag
    Smka skrev 2017-08-16 18:48:40 följande:
    Okej låter rimligt, fattar att kroppen måste få tid att återhämta sig. All den här väntan är ju bara så dryg. Antog att det skulle gå fortare eftersom flera läkare uttryckte det som att jag inte skulle vara ledsen för att jag snart skulle bli gravid igen och att sköterskan vi träffade innan aborten sa "sen ska du ta ett gravtest om fyra veckor och om det är negativt behöver du inte ringa tillbaka, men då är du kanske gravid igen" just då orkade jag inte tänka på att blir gravid mer så frågade inte mer.
    Jag väntade 10 år på barn så väntan känner jag igen. Har man dock haft lätt bli gravid en gång så blir man det ju oftast lätt igen så jag hoppas du tillhör dom!  Glad Får du äl och är fertil blir du gravid igen.
  • Jag är bara jag
    Smka skrev 2017-08-16 19:04:05 följande:
    Oj vad du måste ha kämpat. Vi har redan ett barn som vi väntade på i tre år så blev förvånad att det tog sig så pass fort den här gången. Men hoppas kroppen lärt sig vad den ska göra och att det går fortare denna gången :)
    Man kan bara hoppas alltid!  Glad
Svar på tråden Ägglossning efter missfall?