• Eena

    Vad tänker tjejer på när de blundar?

    Tänker inte alls. Bara känner och njuter. Går in i mig själv. Jag blundar även när jag kysser. Samma sak där, för att gå in mer i känslan.

    Är sexet så dåligt att jag tänker är ögonen öppna. Då tänker jag på saker som vad som händer imorgon, om jag behöver handla, om barnen är på väg att bli sjuka etc.

  • Eena
    Mannschaft skrev 2017-08-18 23:50:36 följande:

    FL-tjej 1: "Kan det inte vara över nån gång! Jag tycker inte det här är skönt! Jag tycker inte det görs skönt för mig. Vad är skönt? Får fråga någon. Köpte jag verkligen mjölk? Tur att jag har en leksak på väg hem! Jag borde verkligen älska mig själv mer. Jag får väl stöna lite här då. Vilken vecka ligger påsken i år? Jag tycker inte mina tankar blir lästa."

    FL-tjej 2: "Åååååh vaaaaa skööööönt!"


    Jag kan nog vara både tjej 1 och 2. Fast utan tankarna om "jag borde älska mig själv mer och "jag borde stöna" och några av de andra på samma tema. Men de om påsken och mjölken känner jag igen
  • Eena
    Mannschaft skrev 2017-08-19 19:37:37 följande:

    Viktigast är nog att du oftare är tjej 2? I fall det ändå skulle dyka upp hos dig framöver så har jag nu kollat, påsken inleds nästa år i vecka 13. Mjölken får du be den personen köpa som kompensation.


    Haha, tack för hjälpen! Nu slipper jag fundera på det under kvällens sexande. Nu för tiden är jag nästan alltid tjej 2. Nummer 1 var vanligare när jag var yngre och inte visste vad/vem jag behövde sexuellt. Har även hänt under ett långt förhållande där jag mot slutet hade förlorat lusten på grund av andra problem i relationen
  • Eena
    Mannschaft skrev 2017-08-20 09:18:38 följande:

    Skönt det, att du nästan alltid är tjej 2. Men var gårdagen ett poteniellt undantag redan på förhand? Fan om den personen inte stod för mjölken i så fall.


    Haha, nej jag skämtade bara. Det finns inget som kan få mig att släppa fokus med honom
  • Eena
    Mannschaft skrev 2017-08-20 17:54:34 följande:

    Tänkte väl! Eller åh vad skönt, som vi säger i branschen.


    Ja. Åh gud ja!! Sååå skönt
Svar på tråden Vad tänker tjejer på när de blundar?