Inlägg från: Archimedes |Visa alla inlägg
  • Archimedes

    Vi som vill plussa i september

    Här hänger jag gärna med! Jag hade äl 20/8 enligt äl test då jag hade MF förra månaden. Dock så var den graviditeten inte planerad. Nu borde jag ha bim 4/9 men intalar mig att jag inte bör testa fören några dagar senare.om jag kan hålla mig ;). Har en del "symptom" redan men antar att det är kroppen som luras. Hunger, trötthet, yrsel och mensvärk. Hur har ni andra det med symptom? Har ni barn sedan innan?

  • Archimedes
    Charlizee skrev 2017-08-26 08:48:12 följande:

    Någon annan som har ca 8 dagar till BIM? Vad har ni för symptom?


    Se mitt inlägg från tidigare idag ang grav symptom. Har bim 4/9 :) jag ser ett streck på din!
  • Archimedes
    Charlizee skrev 2017-08-26 12:23:44 följande:

    Vad duktig du är som kan hålla dig från att testa!! Jag har två barn sedan innan... så detta är 6:e försöket till 3:e barnet. Enda symptomen jag har är att tjejmagen stramar, lite molvärk och hungrig (men det brukar jag vara melln ÄL och BIM) och sen har jag fått två finnar!! Har aldrig finnar annars mer än ngn liten blemma innan BIM. Får se om skuggan är att lita på eller inte... känns väääldigt tidigt att få utslag 8-9 dagar innan BIM!


    Jag har också två barn (8 och 5 år) sedan innan så det är vårt första försök till en trea :). Hur gamla är dina barn?
  • Archimedes
    Charlizee skrev 2017-08-26 13:35:07 följande:

    Våra är 5 och 3 år Jag har blivit gravid väldigt snabbt med de så det känns som en evighet denna gången... Jag väntar nog iallafall till måndag-tisdag och testar igen. Jag vågar inte lita på CB svaga streck som ser ut som skuggor...även om jag fått två sådana nu.

    Hoppas det tar sig direkt för er!


    Tack! Det hoppas jag med! De andra två har blivit till på andra försöket så jag har förhoppningar om att det ska ta sig fort :D
  • Archimedes
    Grus grus skrev 2017-08-26 22:59:53 följande:

    Vi gör ett sista försök att få till syskon. Bim ca 5 september. Tar det sig inte denna gången, lägger vi ner och är tacksamma för vår ettåring.


    Hej! Hur länge har ni försökt?
  • Archimedes
    Våra barn skrev 2017-08-27 00:39:21 följande:

    Hej alla fina, ja hoppar in här ja med!,

    Det är så här att jag blev gravid den 4/8 nu och fick MF den 6/8 tyvärr. Nu har vi förskt igen direkt efter blödningar. Men ja hade betydligt tidigt äl denna gång efter MF, sedan visade äl stickorna positiv 3 dagar irad, nu vet ja inte exakt när min bim är? Någon som känner igen sig?


    Hej! Jag hade med missfall förra månaden men var ingen planerad graviditet så förstod först inte att det var missfall istället för mens. Blödde totalt i 3 veckor! Jag har också använt äl stickor och fick mest utslag en dag i söndags för en vecka sedan. Jag antar att jag har bim 4-5/9. När hade du utslag på stickorna? Jag tänkte försöka vänta några dagar extra med att testa bara för att slippa besvikelsen om inte stickorna visade rätt. Men jag har så många "symptom" nu så är SÅ sugen på att testa på en gång!
  • Archimedes
    Våra barn skrev 2017-08-27 15:35:19 följande:

    Hej som sagt ja hade missfall den 6/8 med tre dagars blödning sedan avtog det. Äl stickorna visade positiv den 16/8, 17 och den 18/8. Idag har jag himla spända och fruktansvärd ont i brösten samt ont i ryggen. Lite molande värk i magen finns också. Vill som sagt vänta innan ja testar. Vi kan följas, det blir spännande det??


    Ja det blir spännande! När tänkte du testa?
  • Archimedes
    Grus grus skrev 2017-08-27 19:44:28 följande:

    Ett halvår, men hade två mf innan dottern och jag är 36 år, så vi känner att vi inte orkar gå igenom allt jobbigt en gång till, som med dottern. Det var en väldigt jobbig tid. Så detta är sista gången.


    Då hoppas jag verkligen att det funkar för er denna gång!
  • Archimedes
    Charlizee skrev 2017-08-27 17:32:09 följande:

    Gaaah vad arg jag blir på mig själv.... gick till Apoteket vid lunch och tog ett testa tidigt. Var mitt på dagen så inte morgonurin och ser ingenting Nu känns hoppet helt ute och de strecken jag haft måste varit spök! 7-8 dagar kvar till BIM...


    Men du kan ju inte testa mitt på dagen så här tidigt! Det är klart att du inge kan ge upp än! Överanalysera inte detta nu! Testa med morgonurin istället!
Svar på tråden Vi som vill plussa i september