Inlägg från: babyspenat |Visa alla inlägg
  • babyspenat

    Vi som vill plussa i september

    Hej alla! :)

    Tredje försöket för vår del, första barnet. Är 25 år. Äl 3/9 och bim 17/9. Använder inte äl-test, men tänkte att jag kanske kommer testa det nån gång när det tagit lite längre tid. Vi har köpt tio graviditetstest från testlagret och har en liten plan; ett graviditetstest per månad och på bim, såvida inte mensen kommer tidigare ;) har börjat jobba nu igen efter semestern och det känns som att det är positivt för mitt fokus.

    Lycka till alla!

  • babyspenat

    Har en liten fråga. Ni som får ont i brösten runt ägglossning. Sker det innan, vid eller efter ägglossning för er? Kanske är individuellt. Tänker att ni som kör ägglossningstest kanske vet detta? :)

  • babyspenat
    Jooosen skrev 2017-09-01 19:43:16 följande:

    Jag får först 6 dagar efter äl. Börjar bli tröttsamt då man redan då könner att det inte tagit sig :(


    Tack för ditt svar :) aha. Får hoppas att just det tecknet inte alltid behöver innebära mens ;)

    Jag får ta och testa någon gång med ägglossningstest så får en kanske en uppfattning om det där. Har ont i brösten nu och beräknad äl enligt app på söndag. Men mina cykler har varierat mycket nu på senaste från månad till månad, osäkert att veta när allt sker då, hehe.
  • babyspenat
    smulis85 skrev 2017-09-01 18:55:19 följande:

    Hej hoppar in här jag med.

    Tyvärr fick jag ett tidigt missfall i onsdags :'( i vecka 4+4 efter 1,5 år utan skydd hade vi äntligen plussat så känns jätte ledsamt. Känns lite hoppfullt dock att vi faktiskt kan bli gravida.

    Vet ju inte riktigt när kroppen tänker ha ägglossning men förhoppningsvis kommer kroppen igång på en gång. Kan tänka mig att bim kommer hamna i slutet av september någon gång annars får jag väll byta till nästa tråd lite längre fram.


    Så sorgligt att det blev missfall :( beklagar verkligen.

    Håller tummarna för dig den här månaden!
  • babyspenat

    Snart dags att invänta bim :) önskar få till det minst en gång till nu bara ;) beräknad äl imorgon fast jag har en känsla av att den skedde igår eller idag. I torsdags hade jag vattniga flytningar, det rann jättemycket. Har haft ont i brösten sen i torsdags och det har fortsatt till idag (kanske beror på ökad mängd östrogen?). Idag fick jag även en ljusrosa flytning efter att jag hade tränat, antingen beror den på ägglossning eller så är det för att vi hade sex tidigare idag, hmm ^^ ville bara skriva av mig och berätta hur läget står till :) hoppas ni mår bra alla!

  • babyspenat

    Alla ni som plussat, stort grattis!

    Och ni som fått mensen, håller tummarna för er inför nästa månad!

    Är inne på bim-4 nu. Ont i brösten sen ägglossning och väldigt godissugen varje dag ;) we'll see. Testar mig på bim-dagen (17:e) om inte mensen kommer tidigare :)

  • babyspenat

    Alla ni som plussat, stort grattis!

    Och ni som fått mensen, håller tummarna för er inför nästa månad!

    Är inne på bim-4 nu. Ont i brösten sen ägglossning och väldigt godissugen varje dag ;) we'll see. Testar mig på bim-dagen (17:e) om inte mensen kommer tidigare :)

  • babyspenat
    vill2017 skrev 2017-09-14 09:19:13 följande:

    Vi har försökt i 7 månader nu och denna månad har vi väl pratat mer allvarligt om att vi båda blir lite rädda att det inte ska gå. Ringde till min gyn och bara pratade allmänt om rädslan varpå jag får svaret att det snarare är normalt att behöva vänta i några månader och att ingenting hade sett konstigt ut när jag var där i juni. Det är ju bara 20-25% chans att det ska bli något som faktiskt fastnar varje månad. Men jag och sambon bestämde oss för att göra upp en lista över roliga saker vi får göra när mensen kommer så att det dåliga alltid kommer med någonting positivt :)

    Denna månad ska vi ta in på hotell en natt. Om det inte händer något i oktober ska vi köpa playstation 4. Om det inte händer något i November ska vi åka till London etc.

    Har du några förslag på roliga saker att hitta på? :)


    Vad härligt det lät med era planer! Tror det är sunt! Jag och min sambo har det liknande. Vi har mycket att se fram emot både inom snar framtid, men också om åtta månader då vi bland annat ska gå på konsert ;) finns så mycket kul att hitta på i väntan! Vi vill inte ta för givet att det händer något så vi planerar våra liv som vanligt <3 känns fint :) det händer när det händer. Får försöka tänka så, även om en såklart blir ledsen när väl mensdagen kommer. Min uppfattning är att det blir en kortare ledsen-stund om det finns mycket annat positivt i livet att vara tacksam för.

    Bim-3 idag, hoppas!
  • babyspenat
    vill2017 skrev 2017-09-15 08:54:08 följande:

    Jag håller tummarna för er!

    Jag sa igår till min sambo att jag saknar tiden innan vi bestämde oss för att försöka :( Men då känns det skönt att samtidigt planera in de roliga sakerna så att man inte glömmer bort att vara kära och lyckliga samtidigt :)


    Åh tack! Verkligen detsamma till er! När är det bim för dig? :)

    Åh, kan tänka mig det. Nu är jag och min sambo bara inne på tredje månaden, vem vet hur det kommer bli i sinnet när det tagit längre tid? En får verkligen ta det som det kommer, men också hitta strategier på vägens gång, strategier som gör att en samtidigt mår bra. För det är det viktigaste, här och nu :) en av strategierna är ju att hitta på saker som vanligt, och ibland lyxa till det lite ;) en annan tanke som lugnar mig är att det finns hjälp att få efter ett år om det nu inte skulle ta sig. Har en del saker inplanerade innan och när det gått ett år (började försöka i juli) och på det viset känns det lättare. Får hoppas en kan förbli lika positiv på vägens gång, haha!

    Stort lycka till, till er!
  • babyspenat

    Stort grattis och lycka till, till er som nyligen plussat! Hurra!

    Bim minus två, hej å hå. Hoppas...

    Har fortfarande ont i brösten (sen äl), men pallar knappt analysera. Det blir som det blir ;)

  • babyspenat

    Alltså, det här är det sjukaste. Hjälp! Testade mig nu på kvällen, tänkte att "vafan, jag bara testar", trots att det inte är morgon och trots att det är bim-2. Tänkte att om det visar sig att jag inte är gravid så är det bara att invänta mens.

    Men nu... Jag fattar ingenting. Är jag gravid? Herregud.

  • babyspenat
    Charlieellerså skrev 2017-09-15 19:26:15 följande:

    Hihi, ja du är onekligen gravid. Stort grattis


    Alltså herregud. Jag känner att jag totalt rodnar i hela ansiktet, mina fingrar skakar. Heeelt sjukt. Tack så jättemycket! Fattar det inte. Ska se hur jag berättar för min sambo. Han kommer hem ikväll. Shit.
  • babyspenat
    Elliot1 skrev 2017-09-15 19:40:11 följande:
    Det är ju supertydligt! Grattis :) :)
    Tack så jättemycket! <3 känner att jag är på vippen att börja gråta hela tiden. Kan bara inte förstå detta!
  • babyspenat
    Elliot1 skrev 2017-09-15 19:54:49 följande:
    Been there ;) Tror jag kollade mina test var tredje minut en hel dag för att förstå.. Det sjunker in tillslut!! :D
    Haha, ja gud. Detta är det galnaste! 
  • babyspenat
    Charlieellerså skrev 2017-09-15 20:38:38 följande:

    Vilken underbar överraskning för honom. : )


    Det blev det! Han visste knappt vart han skulle bli av, haha! <3 känner en sprudlande känsla i kroppen båda två! Så galet detta.
  • babyspenat
    Jooosen skrev 2017-09-15 20:42:05 följande:

    Grattis!! Hur många försök tog det? Va kul!!!!


    Tack så jättemycket! <3 blev tredje försöket, trodde det skulle ta längre tid. Så sjukt.

    Nu håller jag verkligen tummarna för alla er! Hoppas hoppas hoppas!
  • babyspenat
    mysmammi skrev 2017-09-15 21:03:53 följande:

    Om man bara kunde få lika klart pluss grattis ;)


    Åh, jag håller verkligen tummarna för dig! Hoppas! Tack så jättemycket! <3
  • babyspenat
    Loomi skrev 2017-09-15 21:09:16 följande:

    Gud vad roligt, stort grattis!! har du berättat för sambon nu?


    Tack så jättemycket! Japp, han blev helt fnittrig typ och visste inte vart han skulle bli av. Bara satt där som förstenad med värsta flinet, haha <3 och jag bara grät och flinade jag med. Är så glada och hoppas på att allt kommer gå bra!
  • babyspenat
    Iris88 skrev 2017-09-15 21:23:39 följande:

    Men guuuuud vad härligt! Har hängt med i några trådar som du varit med i. Vad härligt! Stort stort grattis!!!


    Åh, känner igen dig med! Och jag önskar verkligen all all all lycka till, till er! Håller tummarna!

    Tack så jättemycket! <3
Svar på tråden Vi som vill plussa i september