Inlägg från: erikaABC |Visa alla inlägg
  • erikaABC

    Är det för mycket begärt att ens man talar om i förväg att han bjuder hem folk och har fest i det gemensamma hemmet?

    Jag är nygift, gravid och bor ihop med min man. I torsdags gick jag på en kvällskurs och kom hem sent. Var jättetrött, ville äta och gå och lägga mig.
     När jag låser upp dörren  är  hallen full av kläder och skor. Hela lägenheten är full med män och kvinnor, bordet är fullt med porslin och rester. Jag blir så förvånad att jag förmodligen bara gapar, tittar och ser heldum ut. Jag känner mig så jävla dum och utanför att det känns som en chock att komma hem till detta. Säger dock inget så länge gästerna är kvar. Han har i  hemlighet bjudit in en massa folk till vårt gemensamma hem vid ett tillfälle när jag inte är hemma. 

    Min fråga till er: Är det för mycket begärt att ens man/sambo talar om i förväg att han bjuder hem folk och har fest i det gemensamma hemmet?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2017-08-20 17:57
    Detta var inget spontant, min man hade planerat i förväg och bjudit in dessa personer, utan att tala om det för mig.

  • Svar på tråden Är det för mycket begärt att ens man talar om i förväg att han bjuder hem folk och har fest i det gemensamma hemmet?
  • erikaABC

    Jag ogillar att han i hemlighet har ringt runt till kvinnor och män och bjudit in dom till vårt hem. Jag var inte bara objuden på en tillställning i mitt eget hem, det var dessutom en hemlighet som de alla hade och som jag var utlämnad ifrån. Jag känner mig dum och skäms.

  • erikaABC
    Stårschan skrev 2017-08-23 10:12:39 följande:

    Mycket märkligt upplägg! Jag hade till och med skämts om jag hade varit där som gäst och frun i huset kom hem mitt i festen och såg förvånad ut. Vad är det för vänner som inte undrar över varför TS inte var med? Mycket onormal kille.


    Ja han lyckades genera både mig och gästerna.
Svar på tråden Är det för mycket begärt att ens man talar om i förväg att han bjuder hem folk och har fest i det gemensamma hemmet?