Inlägg från: Monchichier |Visa alla inlägg
  • Monchichier

    Är det för mycket begärt att ens man talar om i förväg att han bjuder hem folk och har fest i det gemensamma hemmet?

    Det beror ju på. Om det var en spontan grej har det inte funnits något att tala om. Om det var planerat sedan länge är det inte okej att jag inte får reda på något.

    Jag hade nog velat ha ett sms som varnade om vad jag skulle komma hem till ifall det var ett spontant infall.

    Men jag hade inte heller gjort någon större grej av det ifall jag inte fick reda på något. Jag hade bara logiskt förklarat att jag ska bli underrättad nästa gång. Hade samma sak upprepats hade jag blivit sur.

  • Monchichier
    Mortiscia80 skrev 2017-08-20 17:26:22 följande:
    Fast nu fanns det ju också omständigheter som gör att jag inte riktigt håller med dig. Är man gravid och helt utmattad och kommer hem till nåt jäkla galej så hade då jag tagit mina sista krafter och slängt ut varenda människa där. Sms hade ju varit önskvärt, helt klart!
    Jag vet inte hur det är hos dig. Men min man är ingen tankeläsare, och jag tror att TS man inte är det heller. Han har ingen aning om när jag är "helt utmattad", speciellt inte när jag är borta och han inte kan se mig.

    Dessutom finns det ingen anledning att avbryta något för gästerna. Det funkar faktiskt att säga "vad trevligt att ni är här, men jag måste vara oartig och lämna er. Jag håller på att svimma av utmattning och måste gå och lägga mig". Och så går man bara och lägger sig.
  • Monchichier
    erikaABC skrev 2017-08-23 09:36:52 följande:

    Jag ogillar att han i hemlighet har ringt runt till kvinnor och män och bjudit in dom till vårt hem. Jag var inte bara objuden på en tillställning i mitt eget hem, det var dessutom en hemlighet som de alla hade och som jag var utlämnad ifrån. Jag känner mig dum och skäms.


    Hur länge hade det varit planerat?
Svar på tråden Är det för mycket begärt att ens man talar om i förväg att han bjuder hem folk och har fest i det gemensamma hemmet?