• Anonym (mor)

    När tycker ni att barn är för stora att gå omkring i bara underkläder hemma?

    Brumma skrev 2017-08-30 06:40:38 följande:
    Ja, jag anser det vara övertramp att lära barnen att skämmas för sina kroppar - det är inte samma sak som att inte lära dem integritet och att respektera andra. Jag har redan skrivit att jag anser att även han kan respektera din åsikt och ta på sig en tröja om ni ska äta middag eller sitta i soffan, eftersom du tydligt känner ett obehag inför att han inte har kläder på sig.

    Här måste jag dock fråga - du skriver att du vill att han ska ta på sig tröja ELLER byxor? Det är alltså inte den nakna överkroppen i sig eller de nakna benen utan plagget "bara kalsonger" som du har svårt för?

    Men, du bör även kunna respektera honom. I hans rum får han naturligtvis gå klädd som han vill, och jag anser även att han borde kunna gå på toa eller hämta ngt snabbt i köket utan att ta på sig - du skriver tex att du inte har några problem med att man går till och från duschen. Jag ser ibte riktugt skillnaden där.

    Respektera varandra helt enkelt och mötas någonstans i mitten. Just nu låter det som om du anser att det enbart är han som skall anpassa sig och respektera dig.

    Ja, SD och Trump är väl jättebra exempel på varför det är extra viktigt att uppfostra barnen att tro på sig själv och inte backa 100 år när det gäller våra kroppar, jämställdhet osv.
    hahahahahaha men oss som röstar på SD behöver man inte respektera?
  • Anonym (mor)
    Brumma skrev 2017-08-30 08:04:49 följande:
    Skrev jag det?
    Ja indirekt.
  • Anonym (mor)
    Brumma skrev 2017-08-30 15:46:22 följande:
    Kanske du inte skulle läsa så mkt mellan raderna utan det jag skriver istället?
    hahahahaha okej. Det var väl bara för att SD liksom i min värld inte hörde ihop med debatten som jag såg att nu nämnt dem (och TRUMP!) "mellan raderna". Barnsligt av mig att sänka mig till samma låga nivå.
  • Anonym (mor)
    Brumma skrev 2017-08-31 07:23:21 följande:
    Det var TS som tog upp SD o Trump. Inte jag..

    Jag svarade på hennes inlägg.

    Du påstod att jag skrev att man inte behöver respektera dem som röstar på SD. Alltså tillskrev du mig åsikter jag inte har och aldrig antytt.

    Du kanske skulle skilja på att inte respektera en människa och inte hålla med i en åsikt.

    Det är liksom inte samma sak.

    Trump har jag för övrigt ingen respekt för, pga hur han beter sig, min granne och vän - som röstar på SD - respekterar jag som person även om jag inte håller med i hans åsikter. Se - skillnad ;)
    Vi håller oss till resonemanget om underkläder hemma eller inte.
Svar på tråden När tycker ni att barn är för stora att gå omkring i bara underkläder hemma?