• Zzz031

    Tredje kuren letrozole, någon som vill följas åt?

    'hej på er, vänner!

    jag hänger gärna också på. har haft pergo innan, fick perfekt äl, normalt endast långa cykler (dvs utan läkemedel). men vi har vissa problem med samlag pga smärtor. extra stressigt att få in det vid rätt tidpunkt då, hur sjutton håller man uppe sugen när allt ska vara på beställning? 

    har i alla fall genomgått första letrozol-kuren nu denna cykel, fick även en spolning som inte visade några problem (men gjorde så ont att jag svimmade). jag mådde väldigt dåligt under de dagar jag tog letrozol, ni också? kände inget särskilt av pergo dock. 

    nu till mitt största problem! jag har inte fått några positiva äl-stickor!!! jag var på vul cd 12 och hade två blåsor på vardera sida. läkaren sa att äl skulle förväntas cirka fyra dagar senare. vi har haft sporadiska samlag under hela tiden, kanske varannan var tredje dag. men nu kan jag ju inte riktigt beräkna bim eftersom jag inte haft utslag på äl. om jag inte använt läkemedel borde bim vara nästa vecka (enligt appen WomanLog). 

    positivt dock: pissar varje timma/varannan, även på natten, oasvett hur mycket eller lite jag dricker. har haft en "olustig" känsla i livmodern sedan cirka 10 dagar, och har börjat må illa då och då. men så är det ju som vanligt att man vet inte om det är inbillning eller inte. man blir verkligen besatt av symptom, och knäpp av att vänta på svar. 

    om det inte blir något denna cykel sa läkaren att jag ska ta tredubbel dos letrozol (nu har jag haft dubbel). 

    kanske känner någon annan igen sig i detta också? kram på er allihopa! hoppas verkligen att vi kan följas åt!

  • Zzz031

    hej igen vänner! jag är så nervös nu. jag är väldigt illamående varje dag, men vågar ju inte ens hoppas på att det är en graviditet. min kille är säker, en bekant frågade spontant om vi väntar barn, och kroppen säger ju gravid. eftersom jag inte hade utslag på äl-test vet jag inte när BIM är/borde vara, men förmodligen under denna vecka. vågar därför inte testa än heller (har bara RFSU-tester som kan användas på bim-dag. håller tummarna för er andra medan jag själv snart får panikångest.

  • Zzz031
    Hormonkarusellen skrev 2017-09-21 16:29:51 följande:

    Ni som äter dubbel eller trippel - tar ni alla piller samtidigt eller utspritt över dagen? Insåg att jag inte har en aning om det spelar roll....


    läkaren sa att det bara är att ta dem, allihopa. spelar tydligen ingen roll när på dygnet man tar heller, men min rutin är på morgonen ihop med vitaminer, enklast så liksom
Svar på tråden Tredje kuren letrozole, någon som vill följas åt?