Inlägg från: Anonym (Snark) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Snark)

    Tredje kuren letrozole, någon som vill följas åt?

    Då var det dags för kur nummer 2. Om några dagar börjar jag med Letrozol, trippel dos. Hade inget utslag på ägglossningstest under föregående cykel, av någon konstig anledning (har alltid det annars, även utan medicin). Håll tummarna!!!!!!!!!

  • Anonym (Snark)
    Miss EM skrev 2017-09-21 21:49:04 följande:

    Gick du och kollade hos gyn om du hade någon äggblåsa som var större förra månaden?:)

    Lycka till, håller tummarna!


    Jag hade en på varje sida, de var båda 10 mm och gyn sa att det borde dröja ca 4 dagar innan äggloss. Jag har ägglossning, men lite långsammare.......... Min gyn säger dock inte så mycket. Nu kör jag trippeldos (och stickor från cd 14 tidigast). Mår bara så dåligt av letrozol. Hur klarar ni andra biverkningarna?
  • Anonym (Snark)
    Miss EM skrev 2017-09-21 21:50:54 följande:

    Okej, den har jag aldrig provat. något att rekomendera? :)

    okej, ja prova om du kan ta ovitrelle. annars kanske dem kan öka dosen på letrozolen? om det inte funkade nu sist du åt dem?


    NEJ, NEJ, NEJ! Använd INTE avancerad monitor! Det står tydligt att den visar fel på hög fertilitet om man har läkemedel för ägglossning. Den visar bara rätt på maximal fertilitet, för läkemedel påverkar det andra värdet.
  • Anonym (Snark)
    minipeach86 skrev 2017-09-25 23:53:47 följande:

    ;

    Anonym (Snark) - hur kommer det sig att du äter Letrozol om du har egen ÄL även utan medicinen? Vad upplever du för biverkningar? Jag är bara på dag 2 nu och har väl känt lite lätta effekter men hittills är det helt okej. Kanske eskalerar med dagarna som kommer :) 

    Jag äter 2,5 alltså enkeldos. Mensen kom igång lite tidigare än beräknat efter Proveran så mitt uppföljnings-VUL blir på cd 13 (vi räknade först med att det skulle bli på cd 11, men som sagt, blev lite förskjutet). 

    ??


    Jag går bara på läkarens ordination. Jag har för många blåsor, så det är väl mest en hjälp på traven med medicin. Men idag känner jag mig så dålig att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag får nog alla biverkningar man kan få på Letrozolen.......... Men så äter jag ju trippel dos också. Om det fortsätter såhär så tar jag kanske inte alla tabletter denna runda. Värsta biverkningen är illamåendet och ont i hela kroppen samtidigt (typ träningsvärk)....... På dubbel dos hade jag inte så mycket biverkningar faktiskt, bara trött och hängig med lite lätt illamående. Inte som nu med hinken vid sängen och vrider mig helt svettig.

    Hoppas ni andra mår bättre!
  • Anonym (Snark)

    Tack för svar, flera av er.

    Jag är runt ÄL nu. På vul såg det "både mörkt och ljust ut" enl gyn. En blåsa på över 26 (verkar vara kvar sen sist eller så är det en cysta....) Och sedan två blåsor på 19 och 16, resten var otroligt svårt att se och mäta m vul. Gjorde vul på CD 13. Förra cykeln CD 12 och då 10 mm blåsor, två stycken. Hela livmodern känns svullen nu, och äggledarna värker. Hoppas¡!!!!!!

    Men hur mycket ligger ni runt äl, egentligen???

  • Anonym (Snark)
    Vanillie skrev 2017-10-06 12:31:18 följande:

    :

    Vi brukar väl försöka få till det iaf 3 ggr under "äl-veckan" eller iaf samma dag det visar positivt och dagen innan brukar det oftast bli eftersom vi misstänker att det är nära. Den gången jag blev gravid hade vi samma dag som positivt test och dagen efter. Jag brukar va rädd att ha "för tidigt" och att han inte ska kunna komma när det väl gäller vid positivt test haha. Hur gör ni andra?


    Ja, men tack!!! Angående att ligga vid rätt timing är faktiskt det mest stressande just nu. Idag fick jag en enorm temperaturökning så nu är jag säker på att jag ägglossade igår. Men så är det ju ångesten med att vi inte orkade ligga just igår. Däremot dagarna innan. Mina stickor visar positivt i tre dagar och svaga streck i två dagar innan det.........

    Ja nu börjar väntan igen. Två-tre veckor av att bli galen, haha! Vill gärna veta om er andra! Vad har ni för strategi gällande att ligga på rätt tid? Och samtidigt behålla lust och hopp, hehe.

    Jättekramar från mig!
  • Anonym (Snark)
    Staketet skrev 2017-10-08 19:53:25 följande:

    Hade troligen ägglossning i torsdags om nu ägget släppet (glad gubbe på clearblue äl-test) och vi passade på att ligga. Körde på 3 dagar, dagen innan testet visade Pos och två dagar till. Vissa säger ju att man ska köra typ varannan men vi ville inte missa chansen om jag nu fick min första ägglossning! Vet inte vad som är optimalt..

    Ska ta blodprov i veckan för att se om jag fick ägglossning.


    Åh! Heja heja heja! Då är vi tre stycken med liknande bim denna cykel.

    Är det förresten någon som testat såntdärt heminseminering? De flesta snubbar kanske ändå kan orka med en utlösning, då kunde det ju vara ett alternativ! Erfarenheter, någon???
  • Anonym (Snark)


    Tjejer! Hos min gyn, på mitt apotek, och i clearblue dubbel hormonindikators information framgår att resultatet kan påverkas av både pco och våra läkemedel. Jag har fått rådet att använda den enkla varianten.

    Fattar inte att vi inte får tydligare information!

    Menar ni alltså att det är ok med letrozol? Det går emot all min information......
Svar på tråden Tredje kuren letrozole, någon som vill följas åt?