Inlägg från: Rut86 |Visa alla inlägg
  • Rut86

    Bf MAJ 2018 med syskon,stannar på FL

    Hej på er! Tror jag vågar mig hit. Fick ett svagt positivt test igår som blev starkare idag äl + 10. Fått lite olika datum för bf på olika ställen..? Men runt 23-28 maj.

    Har ett barn som är 7 år så det känns nästan som att allt är helt nytt :)

  • Rut86
    typ89 skrev 2017-09-14 07:04:13 följande:

    Ni som mår illa. Vad äter ni? Känns som jag bara äter frukt yoghurt och dricker Proviva. Vill äta massa frukt grönt och nyttigt men det går typ inte. Massa saker som jag mår illa av bara av att titta eller tänka på det :/ har fått lergian comp men verkar inte hjälpa så mycket. Får bara massa hjärtklappning.


    När jag mår illa funkar det bäst med något "brödigt" typ kex. Kanske inte det nyttigaste men äter inte söta.
  • Rut86

    Det var länge sedan jag var gravid senast och det tog nio försök tills det gick den här gången. Denna gång är jag så orolig över att få missfall. Är i v 6+0 idag. Känner ni oxå oro? Hur gör ni isf för att hantera oron? Får man göra ett vul bara på grund av oro?

  • Rut86
    pandoraDiem skrev 2017-09-21 19:01:01 följande:

    Grattis till graviditeten! Min syrra fick göra extra ul för hon var orolig, men det beror nog på vilken barnmorskemottagning man går till och vilken barnmorska man får. På de flesta ställena säger de nog tyvärr nej. Om det finns privat klinik där ni bor och ni känner att ni har råd är ju annars det ett alternativ. Lycka till!


    Tack! (skrev i all förvirring fel vecka, är nu i 5+1, haha) Ja, får kolla med bm när vi går dit. Annars kanske jag ska se om det finns någon privat här som gör vul.
  • Rut86
    EnLitenTrea skrev 2017-09-21 19:14:00 följande:

    Jag fick missfall i somras , upptäckte detta i v 13 dagen innan kub. Fick inget gehör om min oro på den mvc jag gick på, nu går jag på en MVC på annan ort och ska få göra ett VuL imorgon. Är 39 år samt missfall o somras därför får jag göra ett. Har inga gravidaymptom så har ställt in mig på att få samma besked som i somras, men hoppet finns fortfarande .

    Känner du stor oro ska du stå på dig om ett VuL.


    Oh, så otroligt jobbigt! Tur att du får göra ett vul denna gången. Hur har det gått?
  • Rut86
    EnLitenTrea skrev 2017-09-22 19:01:39 följande:

    Är så lättad & lycklig, fick se ett tickande hjärta idag och allt såg bra ut :)


    Åh så härligt!!!!
  • Rut86

    Hej på er! Jag är oxå kvar. Vi var på kub igår och allt var bra, så skönt! Har haft ganska tufft och varit sjukskriven i tre veckor men ska börja jobba nästa vecka. Mitt illamående har nästan blivit värre nu det senaste men hoppas att det lugnar sig snart.

Svar på tråden Bf MAJ 2018 med syskon,stannar på FL