Inlägg från: Anonym (Madde) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Madde)

    Ni som jobbar i butik. Vad stör ni er på när det gäller kunder?

    Stör mig mycket på folk med hörsnäckorna i och som tar ur hörsnäckorna först när jag berättar priset och frågar "vad sa du?". (Jaa, vad tror du själv att jag kan tänkas ha sagt, jag berättade priset, och nu måste jag upprepa mig en gång till...)

    Stör mig lite grann när folk beställer "kaffe" och lagom tills att jag slagit in det i kassan förtydligar dom med "cappucino".

  • Anonym (Madde)
    Anonym (H) skrev 2017-08-31 18:19:50 följande:

    - Kunder som klagar på någonting i affären som jag inte har med att göra och får det till att vara mitt fel (priserna, att en produkt inte finns etc etc)
    - Kunder som kommer in 10 sekunder innan stängning utan någon som helst tanke på att man får jobba över.
    - Kunder som har med sig en hord med barn som petar omkull allt i deras väg. Alternativt ett barn som de har nära 0 uppsikt över.
    - Kunder som tar upp en produkt för att kolla på den, och sedan ställer tillbaka den uppochned/bakofram eller på en helt annan plats.
    - Kunder som öppnar hudvårdsprodukter och testar, trots att det inte är tester, och sedan bara ställer tillbaka (och det här går tillbaka till första punkten, nästa kund som köper denna är såklart arg för att denne har fått en öppnad och redan använd produkt).

    Sedan stör jag mig på att jag alltid måste vara trevlig, även om kunden är rent ut sagt elak.


    Fast så länge dörrarna är öppna får man räkna med att det kommer in folk tycker jag. Det är inte alla som känner till öppettider utan de ser en öppen ingång och kommer på att de vill ha något.

    Det där med barnen och sätter tillbaka på fel plats, stor igenkänning på det. ;) Håller med dig där.

    Ang att man måste vara trevlig även om kunden är elak, här håller jag inte med om att det är så. Visst att "regelboken" kanske säger så men den bekymrar jag mig inte om i sådana lägen. Är någon otrevlig så biter jag ifrån, det är ju inget man skulle bli varnad för.
Svar på tråden Ni som jobbar i butik. Vad stör ni er på när det gäller kunder?