• minipeach86

    Vi som planerar graviditet hösten/ vintern 2017

    Sprillans ny här på Familjeliv och vi ska också börja försöka nu i höst! Slutade med p-piller i januari och har väntat hela året på att få igång ÄL. Tyvärr har det inte hänt ännu. Har haft tre blödningar med hjälp av Provera (två ggr) och ProgesterAll (en gång). Nu testar jag med munkpeppar och rosenrot sedan senaste blödningens första dag :) ÄL-testar dagligen sedan CD8 och har bara haft svaga streck hittills (tidigare cykler har jag inte haft en antydan till streck ens). Har också haft lite känningar i nedre delen av magen, som att "det händer nåt" iaf, men vad som händer vette fåglarna ???? Ska på VUL på torsdag och kolla läget. Har pcos och kommer börja få uppföljning from nu. Håller tummarna för oss alla!!

  • minipeach86
    Elliott94 skrev 2017-09-06 18:06:27 följande:
    Jag har ätit api force och rosenrot i ca 14dagar och idag fick jag hem munkpeppar också och tog första tabletten idag. Har bara läst bra om munkpeppar så jag hoppas detta går bra nu :) känns konstigt att de gick så snabbt sist och denna gången har jag inte ens fått min mens :/ vet att man egentligen inte ska börja äta munkpeppar förens mensen första dag men jag kör på ägglossningstest också så jag har koll om jag får ägglossning och då pausar jag med pillerna! Håller tummarna för oss! :)
    Hej Elliott94! Eftersom jag är ny så lyckades jag tappa bort tråden och virra bort mig men upptäckte nu att du svarat på min kommentar och så har jag dessutom läst ikapp alla inlägg Glad Hur har det gått för dig? Har örterna hunnit hjälpa något än? Jag ska få börja med första kuren Letrozol nu i dagarna (avslutade Provera dag 10 idag), så håller tummarna för 1) att jag faktiskt får ÄL och 2) att det kanske kan ta sig!! Hjärta Hoppas allt går bra för dig också! 
  • minipeach86
    AstridB skrev 2017-10-15 16:50:18 följande:

    Hejhej, går in och läser lite då och då och de är så spännande att få läsa allas resor mot ett plus. Jag hade tänk mig att de här kommer få ta ett tag men idag plussade jag! Trodde verkligen inte att de skulle gå så fort. Men känner att jag måste få dela detta med någon mer än min man?? hoppas nu att allt går som de ska. Kram på er!


    Stort grattis, vilka underbara nyheter =)
Svar på tråden Vi som planerar graviditet hösten/ vintern 2017