• mrsLina

    Vi som planerar graviditet hösten/ vintern 2017

    Nu börjar mina förberedelser inför första graviditeten. Det man kan läsa på internet är att man kan förbereda genom att äta rätt och motionera.

    Är det fler som ska börja försöka i höst? Vill ni följas åt?

    ????

  • Svar på tråden Vi som planerar graviditet hösten/ vintern 2017
  • mrsLina

    Spännande! Jag märker att jag haft väldigt oregelbunden mens med allt ifrån 33 dagar till 43. Jag hoppas att det inte kommer att ställa till det. Jag har köpt munkpeppar och ska prova med det i start efter nästa mens. Hoppas att dom kan förkorta cykeln lite ????

  • mrsLina

    Det är så konstigt detta för man börjar tänka på barn sedan helt plötsligt så är det allt man kan tänka på. Nio månader känns som det kommer ta såååån lång tid innan man får träffa den lilla. Första steget är ju så klart att bli gravid men man hoppar framåt väldigt lätt i tankarna.

    Min man går de sista månaderna i högskolan nu och vi har bestämt oss att börja försöka mer när vi åker utomlands om lite mer än en månad. Men vi har redan nu börjat ha oskyddat sex. Alla i vår familj (ALLA) tjatar på oss att det är dax. Man får försöka sålla ut allt tjat på något sätt och göra det som är bäst för en själv.

  • mrsLina

    Tror man kan planera i all oändlighet men man måste nog ta dag för dag. Såklart det känns otroligt läskigt, jag har inga barn sedan tidigare så det känns pirrigt. ???? men längtar till att ha en liten att älska så mycket

  • mrsLina

    Hur går det för er?

    Vi är inne på andra försöket nu. Ska ha äl i helgen så om vi har tur kan vi kanske få en överaskning till jul.

    :)

Svar på tråden Vi som planerar graviditet hösten/ vintern 2017