• Anonym (Nej!)

    Borde vi sätta gränser på vad för slags porr som är tillåtet?

    Fast det finns många som tänder på det du tycker är äckligt. Ja tror absolut inte på censur. Föräldrarna får väl ta sitt ansvar och informera sina ungar istället. 

    Om man inte gillar en viss typ av porr så får man väl låta bli att titta helt enkelt. Att sitta och bestämma vilken typ av sex andra vuxna vill ha eller se på är inte rätt väg att gå. Vem är du att bestämma vad som är äckligt för andra?

  • Anonym (Nej!)
    jhd70 skrev 2017-09-07 10:40:30 följande:

    Porr är beroendeframkallande och som allt annat som är beroendeframkallande börjar det med små doser av något lågpotent och ökas gradvis i kvantitet och potens. Porrmissbrukare börjar med att titta på oskyldiga bilder på nakna kvinnor, sen blir det porrfilmer, och sen grövre och grövre saker. En manhjärna som är oskadad av porr tänder på att se en naken kvinna. En porrskadad hjärna måste se äckliga saker för att bli påtänd. Jag vill inte gå in i detalj på vad min exman behövde titta på för att få stånd men det var absolut vidrigt.


    Om man blir beroende av porr och anser att det är ett problem så får man söka hjälp för det. Det finns väldigt många saker man kan bli beroende av, men man kan inte förbjuda allt för det. 

    Sen behöver man inte vara ett dugg porrskadad för att tända på det du tycker är äckligt. Det är väldigt många som behöver mer än en naken kropp för att gå igång utan att det är något fel med det. 
  • Anonym (Nej!)
    jhd70 skrev 2017-09-07 11:02:44 följande:

    Självklart kan kvinnor också bli porrskadade. Men verkligheten är sådan att nästan all porr riktar sej till män.


    Hur ser porr ut som riktar sig till kvinnor då? Jag tycker inte att det är svårt att hitta något som tänder mig som kvinna. 
  • Anonym (Nej!)
    Anonym (Hepp) skrev 2017-09-07 11:18:48 följande:
    Jag tycker att det är jättesvårt. För mig ska det vara en film utan tjejer med silikonbröst eller tjejer som fejkstönar och filmer som fokuserar på männen och att man ser/hör att de njuter. Och filmer utan lesbiskt och utan män som slickar (blä). Många filmer går bort.
    Alla har ju sina egna preferenser kvinnor som män. Att säga att det finns en särskild sorts porr som alla kvinnor gå i gång på tror jag inte på. Det är nog många filmer som går bort för dom flesta kvinnor som män. Är man lite "skillad" när man söker så hittar man det man vill ha. 
  • Anonym (Nej!)
    jhd70 skrev 2017-09-07 12:20:14 följande:

    Det är svårt när ribban höjs av porrindustrin hela tiden. För att män ska tycka om mej måste jag alltså gå med på saker jag tycker är vidriga.


    Jag har aldrig behövt gå med på något som jag inte vill för att bli omtyckt. Gillar man inte samma sorts sex så blir det ju svårt att ha ett givande sexliv. Jag skulle aldrig kunna vara med en man som bara vill ha några mjuk-ligg. 

    Man får helt enkelt se till att träffa någon som man passar ihop med. 
  • Anonym (Nej!)
    Anonym (Hepp) skrev 2017-09-07 15:53:08 följande:
    Nej det gör det inte. På de vanliga siterna kan man kolla klipp efter klipp utan att de det jag efterlyser. Nu kan man gilla det ändå, trots att det filmats med en man som tänkt åskådare.
    Sök på google efter det du vill se. 
  • Anonym (Nej!)
    jhd70 skrev 2017-09-07 14:53:19 följande:

    Jo men porr är ju endast skadligt. Andra saker på din lista har positiva sidor utom kanske tobak som vi ju håller på att tränga ut, men porr har ju absolut inga positiva sidor. Eftersom vi som ett samhälle håller på att tränga ut tobak kan vi inte också tränga ut porr?


    Porr har flera positiva sidor för mig. Det inspirerar mig, gör mig kåtare och ger mig starkare orgasmer vilket även glädjer min man. 
Svar på tråden Borde vi sätta gränser på vad för slags porr som är tillåtet?