Inlägg från: Anonym (samma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (samma)

    En typ av tjej att ligga med, en annn att gifta sig med?

    Jag vill gifta mig med samma typ som jag vill ligga med. Porrig, sexig, snygg, väldigt erfaren, slampig och sexuell. Fast trogen, jag vill inte bli bedragen eller vara nån cuckold.

    Nackdelen är att såna verkar ha svårt med det där att hålla sig till en partner. Men drömma kan man alltid.

  • Anonym (samma)
    Smecker skrev 2017-09-10 10:01:47 följande:
    Normer förändras över tid. Vi gifter oss inte med oskulder längre. Horhättan är avskaffad. Att vara ensamstående med barn eller skilja sig är inte skamligt. Det är okej att vara öppet homosexuell i samhället och arbetslivet. Polyamori och polysexualitet ökar och blir mer och mer accepterat. Kvinnor har stora framgångar bland högre studier och i arbetslivet och har högre genomsnittlig utbildningsnivå än män. Som i alla tider så finns det bakåtsträvare, och då generellt oftast män, men ingen har hittills kunnat stoppa förändring och utveckling.
    Där har du fel, visst vi kanske är på väg ditåt just nu, men bakåtsträvande moralism är något som kommer tillbaks. Du ser den utvecklingen som ett tåg som tuffar på framåt, men i själva verket åker det runt i cirklar. Sexuell frigjordhet är inte något nytt, utan har kommit och gått flera gånger genom historien. Samma sak med acceptans för avvikande.
Svar på tråden En typ av tjej att ligga med, en annn att gifta sig med?