Inlägg från: Anonym (Qwerty) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Qwerty)

    Gravid - Han vill inte gifta sig..

    Jag kan verkligen relatera. Till hundra procent. Jag har varit tillsammans med killen i snart 11 år, vi har bra jobb, ett bra kapital, vi bor bra, allt är riktigt stabilt och precis som man ska ha det. Jag har hållt stenhårt på att göra saker i "rätt ordning" så att säga. Bara det att vi har försökt få barn i 4 år. Har lätt att bli gravid, det sätter sig alltid på första försöket, men jag kan inte behålla dem.

    Och igår såg jag att ännu en ogift bekant väntar sitt tredje barn. Jag som inte ens kan få en, och skulle vi mot förmodan få ett barn till slut så kommer vi bara hinna få ett pga ålder. Min dröm sedan typ alltid har att få bli en relativt ung mamma, med många barn. Den sket sig ganska fullständigt.

    Jag kan verkligen relatera till hur orättvist det känns. När man själv varit gift i flera år och andra går och skaffar ungar till höger och vänster utan att ens känna fadern till barnet. Jag kan verkligen relatera till den där känslan man har mot folk. Som inte bara begränsar sig till sina vänner/bekanta som är gravida eller har barn, utan precis alla som går med fina runda magar i vädret eller barnvagn med nyfödingar i.

Svar på tråden Gravid - Han vill inte gifta sig..