• Aiyana

    Gravid - Han vill inte gifta sig..

    Det är alltid trist när man inte är på samma våglängd vad gäller viktiga beslut i förhållandet. Därför är det så otroligt viktigt att man pratar igenom sådana saker innan man flyttar ihop/gifter sig/skaffar barn.En vill inte ha barn och en annan vill inte gifta sig. Diskuterar man sånt innan så går man in i förhållandet med öppna ögon och vet vad man har att förhålla sig till och vad man har att förvänta sig. 

    Känner du att han lurat dig från början eller har du lurat dig själv och gått omkring och trott att du kan övertala honom? Har han varit ärlig och gett klart besked från början så får du antingen acceptera hans beslut eller hitta någon annan som vill gifta sig. Du kan ju inte gå omkringn och känna dig missnöjd och bitter resten av livet. Det är det valet du har. 

  • Aiyana
    Anonym (Lana) skrev 2017-09-12 11:24:30 följande:

    Ja verkligen!

    Vi har pratat om det, även i början och har alltid varit av den uppfattningen att även han vill det. Han säger att han vill nån gång i framtiden men inte ser att det är brådskande. Vi har nyligen köpt hus och väntar barn så han tycker det räcker..

    Han är liksom så oromantisk av sig så jag har svårt att se honom ens fria, det är  inte hans grej på nått sätt. Han tycker sånt är så töntigt och påklistrat. Men mest är det för att han avskyr att stå i centrum. Jag har sagt att det inte är ett stort bröllop jag vill ha utan bara familj o nära, kan likväl vara hemma i trädgården med pyttipanna som middag. Den är själva känslan och kärleken jag vill fira..


    Fria själv och planera ett litet familjebröllop med minimal budget. Var förberedd och visa de planer du tagit fram så kanske han inser att ett bröllop modell mindre är något han faktiskt klarar.
Svar på tråden Gravid - Han vill inte gifta sig..