• fanola

    långsamt stigande hcg, finns det hopp?

    Mioii skrev 2017-09-20 15:13:42 följande:

    Tänkte skriva tidigare o berätta min story, men glömde av och såg nu att bebis syntes nu!! Grattis så himla glad för dej

    Ska berätta iaf, jag är nu i vecka 16 snart 17.

    Jag har haft "mens" alla månader fast ytterst lite och jag var ändå lite orolig. Bad om ett tidigt vul och det ville dom ändå göra pga blödningarna. Då kollade dom i vecka 9 men såg inget foster utan en tom fostersäck som var i samma vecka. Hon trodde att jag antagligen fått ett till missfall bara sen sa hon inget mer. Hon var ny på detta och väldigt okunnig märkte man för hon sa inte ens att man skulle ta bort säcken eller något hon noterade det knappt lixom..

    Iaf så fortsatte magen att växa och idag är det en riktigt typisk Bull gravidmage och min sambo som har barn sedan tidigare har känt barnet där den ligger i magen (har framlutad livmoder) och visat och jag känner bebisen med, tomt på andra sidan och en liten pluttis på andra där den alltid legat men flyttar sej ibland även börjat känna sådant fladder som ska vara första tecken på fosterrörelse, aldrig känt något liknande innan...

    Tog nya test precis och dom är positiva. Efter mensen är dom negativa, efter nån vecka är dom positiva igen har jag märkt.

    Så nu ska jag till kliniken och göra nytt vul, och då hoppas jag innan mensen så dom även får det bevisat för sej. Och hoppas såklart bebis visar sej nu, annars får dom känna på min mage och se bebisen för nånting är det där och inte är de nåt annat än ett foster för det känner man verkligen. Dessutom såg hon första dåliga läkaren att jag inte hade några cystor eller likande så kan ju inte va en sån som växt heller hahah. Med detta vill jag egentligen mena att värdena kan vara knepiga , det är dom verkligen för mej... En vän till mej var inte positivt på något test och hon hade mens o inget foster syntes alls förrens i 6e månaden, och då slutade mensen . Förlåt för långt, tänkte inte på det haha ????


    Hur har det gått för dig?
  • fanola
    Minigris skrev 2017-09-22 14:23:58 följande:

    När jag nu var på toa och torkade mig var det blodigt och en liten liten klump? Kan det bli så efter vul eller har det bara skitigt sig nu direkt efter ett glatt besked?


    Hur går det? Slutat blöda?
Svar på tråden långsamt stigande hcg, finns det hopp?