Inlägg från: Anonym (42) |Visa alla inlägg
  • Anonym (42)

    Min kollega är för snygg!

    Anonym (Kåt) skrev 2017-09-13 08:45:45 följande:
    Ja jag kanske är en mansgris, men oavsett måste det till en lösning.

    Problemet ligger hos dig så lösningen borde vara att du jobbar med dig själv så du nlir en bättre människa. Gå till en psykolog kanske? Att sparka en duktig, nyexad ambitiös tjej för att du har problem är inte en bra lösning! Bättre om du ber om att få byta team eller söker nytt jobb. Ja, eller så blir du en bättre människa, en som andra kan jobba med.
  • Anonym (42)
    Anonym (Kåt) skrev 2017-09-14 04:52:12 följande:
    Jag tänker inte byta jobb, jag trivs där jag är.  Hon vet ju med säkerhet om att hon klär sig som hon gör och vilken effekt det kan ha på hennes manliga kollegor. Hon är inte helt oskyldig i detta.

    Du behöver inte säga upp dig. Du kan byta team, eller som sagt bli en bättre människa och verkligen lösa DITT grundproblem!
  • Anonym (42)
    Anonym (Kåt) skrev 2017-09-14 07:47:01 följande:
    Du har inte läst tråden? Vi har ingen som helst klädkod på mitt jobb, folk kommer i flip-flops och shorts, så det kortet funkar inte riktigt.  Och jag har ju nu dessutom bestämt mig att inte ligga med henne, men att vi inte kan jobba ihop.

    Aha, du har bestämt. Hade du kunnat bestämma att du skulle " ligga med henne för att få ut det ur systemet" också! Hur hade du gjort om hon inte velat, använt våld, hotat med sparken om du inte fick...? Visst har du bara hittat på hela tråden.
  • Anonym (42)
    Anonym (bar mage) skrev 2017-09-14 08:59:27 följande:
    Hennes klädsel är väl inte speciellt konstig på en arbetsplats där klädkoden är vad man vill ha på sig som shorts, flip-flops osv. Att Ts däremot förutsätter att för att någon ser bra ut i kort kjol och baraxlat innebär att denna någon skulle tänka sig ha sex med honom är däremot helt befängt.

  • Anonym (42)
    Anonym (Kåt) skrev 2017-09-15 02:50:50 följande:
    Jag och många jag känner har familj men går ibland på massage med happy ending eller tar en lapdance eller liknande. Klart man kan bli kåt fast man är gift. Verkar dessutom vanligare ju högre upp i företaget man tittar.

    Du vet att du begår labrott närdu går på "massage med happy ending"? Vet din fru om detta? Har du kommithem med könssjukdommar någon gång? Ditt beteende och din kvinnosyn är sjukt grisig!!!!!
  • Anonym (42)
    Anonym (Kåt) skrev 2017-09-16 01:33:21 följande:
    Vad är det för fel på dig? Varför skulle jag använda våld och hot? Har jag sagt något som fått dig att tro att jag är en våldtäktsman?

    Japp, du kan ju uppenbarligen inte behärska dig eller ta kommandot över din egna kropp!
  • Anonym (42)
    Anonym (42) skrev 2017-09-16 04:40:50 följande:
    Du vet att du begår labrott närdu går på "massage med happy ending"? Vet din fru om detta? Har du kommithem med könssjukdommar någon gång? Ditt beteende och din kvinnosyn är sjukt grisig!!!!!

    Det är olagligt i Sverige, men visst, det är inte olagligt i alla länder. Dock är det moraliskt fel i hela världen!
  • Anonym (42)
    Anonym (Kåt) skrev 2017-09-21 02:03:04 följande:
    Det är distraherande när hon sitter där i minikjolar och tubtoppar. Kan inte sluta glo. Visst det kanske betyder att jag har dålig självkontroll, men så är det i alla fall. 
    "Kan inte sluta glo." Låter lit som gubbslem.
Svar på tråden Min kollega är för snygg!