• Karine89

    Prostitution helt ok

    Reklamen på högskoleområdena som vill koppla ihop tjejer som studerar med rika äldre män - ja, det är väl helt ok om man kallar det vid sitt rätta namn - dvs prostitution mellan horbockar och horor. Men att försöka skriva om det till förskönande ord som att det inte alls var detta det var frågan om - det är hyckleri och löjligt. Var ärliga med att ni köper eller säljer sex/kropp men försök inte lura folk att det inte är det det är frågan om. Ingen går på det. Men lycka till!

  • Svar på tråden Prostitution helt ok
  • Karine89

    Glömde en sak, de män som alltså är så frånstötande att de måste betala någon för att umgås med dem.... de är ju ganska pinsamma eller tragiska egentligen. Alla gör som de vill men alla får också tycka som de vill.... och jag kommer nog aldrig att tycka något annat än att dessa män är tragiska och pinsamma som inte kan fixa en tjej på normalt sätt utan måste betala för det. Med det sagt, människor får vara tragiska och pinsamma om de vill!

  • Karine89
    Anonym (G) skrev 2017-09-13 22:02:31 följande:

    Vilken firma menat du? Reklam på Flashback eller? Aldrig sett något av det du skriver om Ts och pluggar på en av Sveriges största universitet och aktiv inom kåren osv.


    Om du kollat nyheterna eller läst en tidning idag skulle du ha koll. Google är annars en ny uppfinning som du kanske skulle prova
Svar på tråden Prostitution helt ok