Inlägg från: Anonym (en kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (en kille)

    Prostitution helt ok

    75% av mina kunder är familjefäder, många är gifta, en del "bara" sambo. Det handlar nästan aldrig om att de inte kan hitta en tjej.

  • Anonym (en kille)
    Anonym (Milla85) skrev 2017-09-13 21:39:46 följande:
    Jo, om de måste betala för något som de flesta kan få gratis så kan de ju per definition inte få det gratis. Lär du känna alla dina kunder så väl att du är 100% på att de talar sanning? Det är klart att ingen vill framstå som en looser som måste betala för sex/kontakt. Det är klart att det är mycket bekvämare att dra en lögn om att man är gift osv, då framstår man ju som mycket mer normal. Men faktum kvarstår - vem skulle betala för något man kan få gratis? Och hur väl lär du känna dina kunder, så att du säkert kan säga att allt de säger till dig är helt sant?
    Det handlar som sagt inte om att de inte kan få gratis. Väldigt ofta handlar de om att de tänder på transaktionen, eller att de får en annan slags sex eller närhet. Något de inte kan eller vill skylta med. 

    Jag kollar så klart upp mina potentiella kunder i möjligaste mån innan. En del andra kunder kollar jag under tiden eller efter. De flesta har med sig plånboken och mobilen, särskilt om det är en spontankund från en krog eller så.
  • Anonym (en kille)
    Anonym (Milla85) skrev 2017-09-13 22:26:17 följande:
    Det är väldigt enkelt för den som vill att uppvisa en falsk identitet, det behövs inte mycket. Eller stalkar du alla dina kunder, hur mycket tar du reda på om dem? Det är som sagt väldigt enkelt att visa upp en annan fasad än den man är, speciellt inför en tillfällig kontakt som jag antar att du är för dem. Dessutom känns det säkert bättre för männen/torskarna att "förklara" för dig att det är för att de tänder på detta det gör det, inte alls för att de inte kan få någon tjej.... det låter normalare att ha en fetisch än att inte vara kapabel till att få en tjej på vanligt sätt. Men: självklart ska de få köpa sex om de vill. Det är bara ganska trist att folk måste ljuga och hyckla istället för att våga stå för vad de gör.
    Google är en väldigt bra uppfinning, och i och med den svenska offentlighetsprincipen så är det väldigt lätt at kolla upp folk. En pling till skatteverket så har man både personnummer, adress och årsinkomst. Nuförtiden behöver man inte ens det, det finns webtjänster för det också. Sen har man resten på en kvart.

    En del kunder tar till och med hem en till sig själva, och där kan man ju se en hel del, även om jag personligen brukar undvika det. 

    Jag har fasta kunder också, de känner jag så klart bättre än tillfälligheter. 

    En del män behöver en psykolog mer än de behöver en prostituerad. De pratar ofta ganska öppet, och det är lätt att kolla upp vad som stämmer och inte stämmer. 

    För övrigt så är det inte "helt vanliga män" som är myten, utan tvärt om att det skulle vara män som inte får på annat sätt som är myten.
  • Anonym (en kille)
    Anonym (Madde) skrev 2017-09-13 22:41:59 följande:
    Jo, folk betalar för saker de även kan få gratis.
    Ja, se bara på till exempel Patreon. Som en jag följer skriver: "Because paying for things you get for free is a thing". Ok, det är inte riktigt samma sak, kanske, men det bevisar i alla fall att massor med människor betalar för saker de får eller kan få gratis.
  • Anonym (en kille)

    Men det är ju bara att googla "Varför köper män sex" så får man upp både tidningsartiklar, inlägg från poliser och studier från hela världen, så kan man lätt läsa på om de 5 största grupperna som köper sex. Visst, loser-kategorin är med där också, men de andra 4 kategorierna är både större och mer intressanta.

  • Anonym (en kille)
    Jonna1987 skrev 2017-09-16 12:22:44 följande:
    Oinsatt? Du har ingen aning om vem jag känner eller vilka människor jag stöter på i arbetslivet. Det är läskigt hur äcklig du är som utnyttjar någon i beroendeställning!!!
    Jag antar att du är någon sorts socialarbetare. Då måste du ju också inse att de du träffar är ju just de trasiga, om vi säger så. Du möter inte mig och mina kollegor och kompisar, som säljer sex på sidan för att det är kul. Du möter inte tjejen som får 20 000 för en helg i Barcelona, all expenses paid. Eller ens killen som tar pendeln in till Grand en fredagkväll varannan vecka. Tro mig, de behöver inte din medömkan eller din förbannelse över hennes kund, de behöver bara få verka i fred medan de vill och sedan slippa stigmatiseras när de vill sluta.

    Vi är ganska många i branschen som vill sälja sex för att vi vill sälja sex, men ofta motarbetas pga andras syn på oss och våra kunder. När vi vill skapa nätverk och motarbeta trafficking, hjälpa varandra på olika sätt och få någon slags trygghet så kommer diverse fartblinda och river ner och tvingar in oss i roller vi inte anser oss ha.

    Det finns massor av tjejer och killar som säljer sex av fel orsaker, och det finns massor av offer av människohandel, och det är fruktansvärt och jag och många med mig vill verkligen hjälpa dem. Men det finns också massor med tjejer och killar som säljer sex för att det är kul, för att vi går igång på det, för att vi har tråkigt eller för att vi är pengakåta, och sex säljer. Pengakåt är inte samma sak som att vara i behov av pengar, för tydlighetens skull.
  • Anonym (en kille)
    Anonym (asful) skrev 2017-09-17 00:55:00 följande:
    Äntligen en nyanserad röst i den har tråden. 
    Jag gör mitt bästa när jag orkar.
Svar på tråden Prostitution helt ok