Inlägg från: Anonym (Milla85) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Milla85)

    Prostitution helt ok

    Anonym (en kille) skrev 2017-09-13 21:28:25 följande:

    75% av mina kunder är familjefäder, många är gifta, en del "bara" sambo. Det handlar nästan aldrig om att de inte kan hitta en tjej.


    Jo, om de måste betala för något som de flesta kan få gratis så kan de ju per definition inte få det gratis. Lär du känna alla dina kunder så väl att du är 100% på att de talar sanning? Det är klart att ingen vill framstå som en looser som måste betala för sex/kontakt. Det är klart att det är mycket bekvämare att dra en lögn om att man är gift osv, då framstår man ju som mycket mer normal. Men faktum kvarstår - vem skulle betala för något man kan få gratis? Och hur väl lär du känna dina kunder, så att du säkert kan säga att allt de säger till dig är helt sant?
  • Anonym (Milla85)

    Att detta norska företag (vars ägare också driver en otrohetssajt) gör reklam för "sugardaddys" och "sugarbabies" (måste de anspela på incest/pedofili också?) gör reklam för sig just på universitets/högskoleområden, och säger att det är ett sätt för tjejer att slippa ta studielån... det är bara så konstigt och ett sådant hyckleri att man inte kan tro annat än att det är ännu en norgehistoria.... som sagt, folk får gärna vara horor och betala för sex om de vill. men kalla det vid sitt rätta namn, dont "sugarcoat" it...... Var en stolt hora! Men ganska grisigt av detta norska företag att rikta in sig just på studenter som ju är en ganska fattig grupp generellt. Och tar Sigurd Vedal, som ansvarar för  detta norska företag, något ansvar för om tjejer blir våldtagna eller dödade pga att deras kunder/torskar tycker sig ha rätt att få valuta för sina pengar? Kalla det för vad det är - då är det lättare att ha ett vakande öga över saker så att det inte går alldeles fel.....

  • Anonym (Milla85)
    Anonym (felfelfel) skrev 2017-09-13 21:54:54 följande:

    Det handlar sällan om att dom inte kan få sex på något annat sätt. Dom väljer bara att göra det på detta sätt ibland, många tycker att det är enklare och skönare. Lite som att man visserligen kan laga mat själv men ibland är det bara skönare att köpa något ute.

    Det är helt vanliga män. 

    Sedan finns det självklart dessa män som söker sig till prostituerade för att dom inte kan få tjejer annars. Inte så konstigt när det finns tjejer som dig som ser ned på dom och tycker att dom är "frånstötande och pinsamma". 


    Det är en myt att det är "helt vanliga män", en myt som upprätthålls eftersom varken männen själva eller de prostituerade vill låtsas om att det faktiskt är män som inte kan få något som de flesta får gratis - de måste betala. Eller har du gått ut och gjort en undersökning och djupintervjuat 1000 av dessa män, så du vet att de inte ljuger om att de är "normala och gifta" för att hålla uppe en fasad? Men med det sagt: självklart ska det få finnas konstiga och frånstötande män, och bra att de kan få tjejer genom att betala för det när de inte kan få det pga sin charm, sitt utseende eller sin personlighet. Det ska alla vuxna människor få bestämma själva, om de vill köpa eller sälja sex. Det jag inte gillar är hyckleriet och ljugandet - var ärliga om vad det är, en transaktion av pengar från någon som uppenbarligen inte kan få det gratis (vem betalar för något man kan få gratis?) och någon som behöver pengar. Var ärliga och gör vad ni vill. 
  • Anonym (Milla85)
    Anonym (en kille) skrev 2017-09-13 22:14:38 följande:
    Det handlar som sagt inte om att de inte kan få gratis. Väldigt ofta handlar de om att de tänder på transaktionen, eller att de får en annan slags sex eller närhet. Något de inte kan eller vill skylta med. 

    Jag kollar så klart upp mina potentiella kunder i möjligaste mån innan. En del andra kunder kollar jag under tiden eller efter. De flesta har med sig plånboken och mobilen, särskilt om det är en spontankund från en krog eller så.
    Det är väldigt enkelt för den som vill att uppvisa en falsk identitet, det behövs inte mycket. Eller stalkar du alla dina kunder, hur mycket tar du reda på om dem? Det är som sagt väldigt enkelt att visa upp en annan fasad än den man är, speciellt inför en tillfällig kontakt som jag antar att du är för dem. Dessutom känns det säkert bättre för männen/torskarna att "förklara" för dig att det är för att de tänder på detta det gör det, inte alls för att de inte kan få någon tjej.... det låter normalare att ha en fetisch än att inte vara kapabel till att få en tjej på vanligt sätt. Men: självklart ska de få köpa sex om de vill. Det är bara ganska trist att folk måste ljuga och hyckla istället för att våga stå för vad de gör.
  • Anonym (Milla85)
    Anonym (felfelfel) skrev 2017-09-13 22:39:10 följande:
    Om killar som inte kan få tjejer skulle vara så bra skådespelare och helt enkelt kunna växla personlighet till självsäkra normala män, skulle dom helt enkelt kunna göra det med vanliga tjejer och få sex på så sätt enligt din logik. 

    Men visst männen jag träffat har varit världens bästa skådespelare och helt bytt personlighet och sedan i förväg sett till att skapa falska facebookkonton, telefonsamtal och sms med andra påhittade människor. Bara för att se bra ut inför en prostituerad i en timme. Haha herregud. Du tycker verkligen prostituerade är dumma i huvudet så lågt som du tänker om dom va?

    Jag har spenderat mycket tid och haft långa trevliga samtal med mina kunder, en man har jag känt i fem år nu. Trevliga normala män. 
    Så du är en stalker? Som sätter inte stora detektivarbetet för att göra en total personlighetsprofil på dina kunder? Eller du förstår inte att folk kan uppge ett annat namn än deras riktiga? Du verkar ha en väldig hangup på detta ditt mantra "trevliga normala män". Måste du intala dig själv det för att kunna vara stolt över det du gör? Det borde vara tvärtom, du borde se sanningen och istället vara stolt över att du ger dessa kufar lite roligt för de pengar de betalar. För återigen.... "trevliga normala män" generellt betalar inte för något de kan få gratis. Var istället stolt över att du gör en samhällsinsats och skänker glädje i de konstiga, udda, kufarnas liv, de män som inte kan få tjejer på normalt sätt....
  • Anonym (Milla85)
    Anonym (Madde) skrev 2017-09-13 23:01:44 följande:
    Det var en chansning som hade kunnat gått hem men nej, jag har aldrig köpt sex. Skulle jag kunna? Jodå, har inga moraliska betänkligheter. Fast jag skulle ju gå till en kille då, och dom finns inte i skyltfönstrena här. Bara tjejer och trans "chicks with dicks".

    Som sagt jag och även andra i tråden vittnar om att normala killar köper sex men väljer du att tro att jag hittar på så känns det väl lite som att det är du som har skygglapparna på ändå.
    Ah, så om någon "vittnar om något" anonymt i en anonym tråd på familjeliv så är det fakta? Och om någon anonymt väljer att kalla sig "Madde" så ska alla luras att tro att det är en tjej som skriver, fastän argumentationen verkar precis som en killes? Visst, alla får tro vad de vill men du förstår själv att folk kan "vittna om" vad som helst anonymt på internet, och då förmodligen något som gynnar deras egen argumentation. 
  • Anonym (Milla85)
    Anonym (felfelfel) skrev 2017-09-13 23:10:48 följande:
    Att du ser ned på och hyser agg mot prostituerade och/eller män som söker sex mot betalning är väldigt uppenbart. Det är därför du provoceras av för "oskyldiga" beskrivningar eller insisterar på att se sexköparna som patetiska losers som inte kan få sex annars. Onödigt att inte våga erkänna det. 

    Jag kallar det vid sitt rätta namn, sugerbaby/sugerdaddy. Det handlar inte om att det är mer oskyldigt eller fint, bara ett annat upplägg. Så att en man som söker en en tjej att ha sex med en timme för pengar kan söka efter en prostituerad och en man som vill ha ett långvarit "förhållande" med en snygg ung tjej i utbyte mot att han betalar saker för henne kan söka efter sugerbabys. Har inget att göra med hur oskyldigt det är. 

    Jag jobbar alltså som eskort/prostituerad och är en tjej, trodde jag varit ganska uppenbart förstår inte hur det blev missförstått. 

    Nu har ett antal personer beskrivit olika anledningar till varför män som kan få sex på andra sätt köper sex, vad är det som du ändå finner så osannolikt i dessa förklaringar att du inte kan underhålla tanken? 
    Vad är det jag inte erkänt? Jag har flera gånger skrivit att folk ska få göra vad de vill, bara de kallar det vid sitt rätta namn, man behöver inte ljuga eller hyckla utan stå för det man gör. Står inte du för det du gör? Vågar du inte berätta det för nya bekantskaper, familj vänner? Man ska stå för den man är och det man gör oavsett hur "andra" ser på det. Sex/kropp mot betalning ÄR prostitution, vi har ett ord för det och behöver inte fler. Det verkar på dig och din argumentation som att du inte kan stå för den du är och det du gör. Varför inte? Stå för vem du är och vad du gör, försök inte kalla det för något det inte är och försök inte intala dig att det är "helt vanliga killar om jättesäkert skulle kunna få en tjej utan betalning" som kommer till dig. Jag tror att det är ett sätt för dig att få självförtroende, du intalar dig att detta är normala och bra killar som kan få en tjej, ja, kanske till och med är gift. Om det få dig att må bra, så fortsätt, men du måste inse att alla inte går på den bluffen. Och: inget fel med konstiga kufar till killar som inte kan få en tjej, det är bra att de kan få närhet genom att betala dig, tycker inte du det? Är du inte stolt över att du gör en samhällsinsats på det sättet? Att någon med olika signaturer skriver anonymt på ett anonymt forum är inte direkt hållbart i rätten - folk skriver nog mest det som gynnar sin argumentation, precis som du gör. 
Svar på tråden Prostitution helt ok