Inlägg från: Anonym (asful) |Visa alla inlägg
  • Anonym (asful)

    Prostitution helt ok

    Många verkar ha en väldigt mörk syn på sexköpare. Jag köper regelbundet sex, och jag har då aldrig känt någon "makt" över säljaren. Snarare är det skönt att bli omhändertagen och nästan underkasta sig henne. Jag ser det som en massage ungefär. 

    Jag är en helt vanlig man i 30-årsåldern med fru och barn, kommer från arbetarklassbakgrund och har tagit mig upp lite på den stegen. Jobbar i IT-sektorn.
    Det är inte bara skumma typer med sociala problem i trenchcoat som köper sex.
  • Anonym (asful)
    Anonym (NEJ) skrev 2017-09-15 08:37:29 följande:
    Men herregud, ska arbetsförmedlingen säga "Har du provat att sälja sex då? Det kanske är din grej?"

    Nä svenska staten ska inte legalisera prostitution, det är som att säga till kvinnor att dom inte är vatten värda och till män att det är helt okej att köpa sex! NEJ

    Det kommer bli en ännu större svart marknad för prostitution eftersom det då är "lagligt och okej" och fler män kommer passera den gränsen och dessa "lagliga bordeller" kommer vara dyrast och därför kommer den svarta marknaden vara ett faktum...
    Arbetsförmedlingen? Tror du det är så folk får jobb nu för tiden? 
  • Anonym (asful)
    Jonna1987 skrev 2017-09-15 08:55:34 följande:
    Så du tror på fullaste allvar att alla köpare skulle vända sig till en bordell om det vore lagligt? Det är väl en fin och naiv tanke.. Det finns äckel som skulle köpa oavsett om det är lagligt eller inte. Dessutom så utrotas inte sjukdomar bara för att du tycker prostitution borde legaliseras. Och ja, fängelsestraff alternativt vård borde varje köpare få. Prostituerade ska man hjälpa ur misären, inte se till att fler hamnar i skiten!
    Jag har köpt på båda sätten, och jag skulle garanterat välja en riktig bordell. Det ar så mycket bättre, tjejerna är tryggare och hela upplevelsen är mycket bättre. 
  • Anonym (asful)
    Jonna1987 skrev 2017-09-15 09:08:56 följande:
    Du är en av dom som struntar i om det är lagligt eller inte, alltså spelar det ingen roll i köparens ögon. I rest my case..
    Va, jag sa ju att det spelar roll? Jag kommer aldrig köpa olagligt igen, det känns smutsigt. 
  • Anonym (asful)
    Anonym (Nej!) skrev 2017-09-15 09:35:43 följande:
    När du köper prostituerade; tror du att de berättar för dig om de skulle ha ångest, bli äcklade av dig, egentligen inte vill etc. De sätter kanske på sig det glada ansiktet, ler och låtsas och pratar glatt när de är med dig för att de behöver pengarna?
    Aha okej, så precis samma som vem som helst som har ett jobb?
  • Anonym (asful)
    Jonna1987 skrev 2017-09-15 09:52:55 följande:
    Så viktigt och smutsigt var det ju inte eftersom du köpte olagligt en människas tjänst. Tyvärr finns det fler som du där ute..
    Till skillnad från dig så provar jag saker innan jag dömer ut dem.
  • Anonym (asful)
    Anonym (felfelfel) skrev 2017-09-15 11:57:21 följande:
    Då vet du uppenbarligen inte vad slaveri eller människohandel är och helt ärligt är det verkligen att spotta på offer av trafficking att jämföra tjejer som gör detta valfritt med dom. 

    Ingen kropp säljs. Tjänsten sex säljs. Tjejen bestämmer helt själv vad som får hända eller inte och efter mötet går hon hem med sin kropp. 
    Exakt. Trafficking är hemskt och de personer som ägnar sig åt det ska ha lagens strangaste straff. 

    Men bordeller border vara lagliga. Det är inte samma sak.
  • Anonym (asful)
    Anonym (Sara) skrev 2017-09-15 13:26:32 följande:
    Men varför gör du det, du helt vanliga man? Du är ju gift? Vad lockar dig med sexköp?
    Spänning och variation tror jag. För mig är det inte fråga om nån maktkänsla eller att köpa en person eller nåt sånt. Jag köper en tjänst som jag vill ha. 

    Mitt sexliv med min fru är bra när vi har tid, men med två små barn blir det inte speciellt ofta. 
  • Anonym (asful)
    Jonna1987 skrev 2017-09-15 12:42:28 följande:
    Är du helt seriös..? Ditt argument är löjligt, sådär fint formulerat. Jag behöver exempelvis inte hoppa in i en brunn för att förstå att det är korkat, detsamma gäller prostitution.
    Prostitution är korkat? Utveckla gärna.
  • Anonym (asful)
    Anonym (.) skrev 2017-09-16 02:39:48 följande:
    Jag har en mörk syn på sexköpare oavsett vem de är eller vilket liv de lever. Du är lika mycket ett äckel trots att du har en familj (som jag antar att du aldrig skulle vara ärlig med dina sexköp).

    Skulle du vara okej med att dina barn prostituerar sig i framtiden? Skulle du ta emot det lika väl som om de kom hem och berättade att de skulle bli massageterapeuter? Eftersom du likställer det, men jag.
    Nej jag hoppas de har högre ambitioner än både sexarbetare och massöser. Det finns massor med yrken jag inte önskar dem. 

    Du får ha din mörka syn, jag ville bara påpeka att det är helt vanliga män som köper sex. 
  • Anonym (asful)
    Jonna1987 skrev 2017-09-16 07:17:44 följande:
    Jag menade att det går ju att räkna ut vissa saker i förväg..

    Har nämnt flera gånger att prostituerade befinner sig i en sårbar situation och de ska inte utnyttjas av äckel.
    Oj oj, du talar för alla sexarbetare nu? Du är så oinsatt att det är läskigt...
  • Anonym (asful)
    Anonym (.) skrev 2017-09-16 09:55:40 följande:
    Så det är alltså sämre att vara prostituerad än att ha ett annat yrke? Du önskar dem inte att bli sexarbetare. Varför inte? Vad menar du, som nyttjar prostituerade, skulle vara negativt för dem med det yrket?

    Ja, det är helt vanliga män. Helt vanliga män är tyvärr äckel oftare än jag skulle önska.
    Ja absolut.. Det är även sämre att städa kontor än att bygga hus, och sämre att bygga hus än att vara stadsminister. Du har inte hört talas om begreppet klass?

    Några negativa aspekter skulle till exempel vara sena kvällar och fysisk påfrestning. På den positiva sidan är det riktigt bra pengar och flexibla arbetstider.
  • Anonym (asful)
    Jonna1987 skrev 2017-09-16 12:22:44 följande:
    Oinsatt? Du har ingen aning om vem jag känner eller vilka människor jag stöter på i arbetslivet. Det är läskigt hur äcklig du är som utnyttjar någon i beroendeställning!!!
    när ska du lära dig att det är skillnad på människohandel och laglig (reglerad) prostitution?
  • Anonym (asful)
    Anonym (.) skrev 2017-09-16 23:00:15 följande:
    Men du klarar inte av att beskriva exakt varför prostitution inte är en önskvärd framtid för dina barn. Försök inte tramsa om att det skulle likställas med att vara lokalvårdare eller ha ett annat lågstatusyrke. Så dum är inte ens du.
    Men vad menar du? Om min dotter vill bli sexarbetare bryr jag mig väl inte om det, jag säger bara att jag hoppas att hon kommer sikta högre än så. Men så länge hon är lycklig är jag lycklig.
  • Anonym (asful)
    Jonna1987 skrev 2017-09-16 16:04:17 följande:
    När ska du inse att du har en vidrig människosyn?

    Sammanfattar kort det du skrivit här - du köper gärna sexuella tjänster av människor, oavsett om det lagligt. Du förespråkar laglig prostitution men vill samtidigt inte att ditt barn ska hamna i det. Det är uppenbarligen skillnad på folk och folk, som man säger.

    Förmodligen inser du nånstans hur hemskt det är att bli utnyttjad för ens överlevnad.
    Ja det var en bra sammanfattning. Det där sista har jag dock inte sagt, du är den enda som pratar om att utnyttja folk här.
  • Anonym (asful)
    Anonym (en kille) skrev 2017-09-17 00:09:24 följande:
    Jag antar att du är någon sorts socialarbetare. Då måste du ju också inse att de du träffar är ju just de trasiga, om vi säger så. Du möter inte mig och mina kollegor och kompisar, som säljer sex på sidan för att det är kul. Du möter inte tjejen som får 20 000 för en helg i Barcelona, all expenses paid. Eller ens killen som tar pendeln in till Grand en fredagkväll varannan vecka. Tro mig, de behöver inte din medömkan eller din förbannelse över hennes kund, de behöver bara få verka i fred medan de vill och sedan slippa stigmatiseras när de vill sluta.

    Vi är ganska många i branschen som vill sälja sex för att vi vill sälja sex, men ofta motarbetas pga andras syn på oss och våra kunder. När vi vill skapa nätverk och motarbeta trafficking, hjälpa varandra på olika sätt och få någon slags trygghet så kommer diverse fartblinda och river ner och tvingar in oss i roller vi inte anser oss ha.

    Det finns massor av tjejer och killar som säljer sex av fel orsaker, och det finns massor av offer av människohandel, och det är fruktansvärt och jag och många med mig vill verkligen hjälpa dem. Men det finns också massor med tjejer och killar som säljer sex för att det är kul, för att vi går igång på det, för att vi har tråkigt eller för att vi är pengakåta, och sex säljer. Pengakåt är inte samma sak som att vara i behov av pengar, för tydlighetens skull.
    Äntligen en nyanserad röst i den har tråden. 
Svar på tråden Prostitution helt ok