• Bejje

    Nya iPhone X

    Jag är ingen iPhone person, jag köper Android telefoner, men jag undrar ändå om folk fortfarande har förtroende för Apple efter iPhone X?


     


    Det är alltså deras senaste, mest imponerande telefon.

    * För det första skryter dom om OLED skärm. Detta är absolut inget nytt utan har funnits hos Android konkurrenter som Samsung i flera år.

    * För det andra, dom skryter om smal kant och stort skärmutnyttjande. Inte heller något nytt, fler andra tillverkare har redan gjort det.

    * För det tredje, de skryter om trådlösa laddning. Detta är gammal teknik idag, rent pinsamt att skryta om. Herregud Apple!


    * För det femte. Snabbare processor/grafik - ja som om ingen annan tillverkare inför det på varje ny telefon.

    **** MEN nu till det sjuka. De tar gammal teknik som andra tillverkare använt i flera år och kallar den ny och ska ta ut från 11 500kr för en halvdan telefon??? 

    Det sjuka är att folk vet inte bättre, så de kommer säkert köpa den. Sen vet dom inte att Samsung har haft samma teknik i flera år samt att Microsoft hade ansiktsupplåsning för 2 år sedan och ingen av telefonerna har ens varit i närheten av Apples sjuka pris...

    Tänk då att konkurrenternas pris på säg 7000 bygger idag på fler aår gammal teknik som nu Apple kallar ny. Alltså borde Apple om de är dyra ta MAX 7000kr, men gärna nån tusenlapp mindre då det är gammal teknik, men istället tar de 4000kr mer!!!


     


    Tycker synd om er Apple fans som inte vet/kan bättre

Svar på tråden Nya iPhone X