• Lillafisfia

    Vi som har BIM runt 24/9

    Hej hej tjejer!


    BIM 22:e här! Har inga större förhoppningar... MA i april, MF i maj och sedan dess har det inte hänt mer än att min cykel blivit strulig....

    Har ömma tunga bröst men så får jag ibland efter ÄL. Mensvärk och ont i ryggen men min kropp hittar på allt möjligt nu för tiden... Använder NC så får se vad tempen säger!


     


    Lycka till alla!!

  • Lillafisfia
    AttVänta skrev 2017-09-19 10:08:53 följande:

    Hej!

    Har BIM 23/9. Testade i går morse och fick ett svagt positivt sträck och i morse när jag testade igen var det lite starkare. MEN det som oroar mig är att min temperatur har sjukligt ganska mycket de två sist dagarna (dock fortfarande över luteal medeltemperatur - alltså temperaturen efter ÄL). Enligt natural cykles så ska temperaturen fortsätta stiga efter befruktningen förbi BIM.

    Så nu är jag rädd att det blivit ett supertidigt missfall.

    Någon som använder naturl cykles och har erfarenhet av sjunkande temperaturer efter befruktning ?


    varje gång min temp har sjunkit så har mensen kommit, men jag har å andra sidan inte fått plus så länge jag använt NC. Om du googlar typ " gravidkurva NC" så kan du se lite olika kurvor när man vart gravid!
  • Lillafisfia

    Lite fundersam... Helt säker på att mensen var på G, BIM idag. Tog etttest nu på morgonen som visade såhär. Tycker dock strecket är smalt? Gick sen och la mig ( jobbat natt) vaknade 12:30 typ och tog ett digitalt som visa negativt och en likadan sticka som visar men väääääldigt svagt... Är det fel på det första? Eller kan dt göra sån skillnad med ej morgonurin. Jag hade inte kissat sen typ midnatt...

Svar på tråden Vi som har BIM runt 24/9