• minnah88

    Vi som har BIM runt 24/9

    Hur mår ni alla?

  • minnah88
    Mintra skrev 2017-09-17 10:08:57 följande:

    Hur mår du?:)


    Mensvärk till och från och ömmande bröstvårtor.. Iofs haft det sedan ägglossning men vanligtvis släpper det efter men nu håller det i sig, typ 10:e dagen...
  • minnah88

    Mina bröstvårtor gör sååå ont så jag knappt kan ha bh. Jag blir galen! Just nu vill jag bara veta ifall det är mens på G eller inte...

  • minnah88
    Mintra skrev 2017-09-18 15:29:51 följande:

    Hoppas att det är en bebis på G :)

    Jag har ibland ont i bröstvårtorna också eller har haft, försöker komma ihåg från min förra graviditet men tror jag hade mer ont ont i brösten och inte bara bröstvårtorna.

    Men idag har jag bara ont i brösten.

    Det kan ju säkert variera från gång till gång kan man hoppas på om :)))

    En vecka till sen får man veta.

    Du håller dig fortf från och testa? ;)


    Mina ömmade inte alls förrän typ vecka 12-13 så jag har sällan ont i brösten. Kan inte minnas att det gjort ont vid ägglossning/mens efter jag fick dottern för tre år sedan. Så jag hoppas!

    Ja jag håller mig än så länge, på söndag smäller det. När ska du testa??
  • minnah88

    Börjar det närma sig för någon? Och vem ska testa??

  • minnah88
    Lillafisfia skrev 2017-09-22 16:18:29 följande:

    Lite fundersam... Helt säker på att mensen var på G, BIM idag. Tog etttest nu på morgonen som visade såhär. Tycker dock strecket är smalt? Gick sen och la mig ( jobbat natt) vaknade 12:30 typ och tog ett digitalt som visa negativt och en likadan sticka som visar men väääääldigt svagt... Är det fel på det första? Eller kan dt göra sån skillnad med ej morgonurin. Jag hade inte kissat sen typ midnatt...


    Vet inte faktiskt, hur ser testet ut utan redigering? Jag brukar tänka att om man måste redigera för att se så finns det nog inte riktigt där. Är det tydligt så är det helt klart plus, vänta en dag eller två.
  • minnah88
    Elliot1 skrev 2017-09-22 12:53:33 följande:

    Fan också, där kom mensen :( Visserligen första försöket efter ett missfall så får väl inte deppa ihop helt. Men besviken blir man ju oavsett!


    Klart man blir besviken... Men häng på en till runda här :)
  • minnah88

    BIM imorgon.. Hittills har jag varit öm i brösten sedan ägglossning och haft mensvärk typ. Igår försvann ALLT.. Alltså mensen ska komma imorgon, jag brukar må förjävligt innan mens. Jag är så förvirrad!

  • minnah88

    Nu är mensen här, som en klocka.. Håller tummarna för er som är kvar!

  • minnah88
    Snöregn skrev 2017-09-24 09:24:00 följande:

    Jag har plussat <3

    Jag tror jag drömmer :D


    Wooohooo grattis!!
  • minnah88
    Tinilina skrev 2017-09-24 10:38:00 följande:

    Tjabba tjena tjejer! :)

    Jag behöver er hjälp.. Jag har följt den här tråden ett tag nu då jag har misstänkt att jag kan vara på tjocken. Beräknad mens är 26/9 om två dagar, men jag kunde inte hålla mig. Drömde att jag testade positivt och vaknade med ett ryck och då blev nyfikenheten för stark. Jag har dock svårt att tyda testet.. det är ju nått där, men det är så litet! Är det vad man kallar spökstreck?


    Hej!

    Vad står det på testet? När ska man läsa av resultatet? Om det inte gått alltför lång tid mellan du gjorde testet och du såg strecket så är det positivt!
  • minnah88
    Lindalängtar skrev 2017-09-28 07:10:24 följande:

    Jag tror bestämt att det var ett plus på Stickan jag testade nu, bim idag! Glad o samtidigt nervös o extremt chockad att det skulle gå på första försöket för att inte säga tacksam! Ni ser väl också två streck?!


    JAAAAA grattis!
  • minnah88

    Nu är min mens förbi och beräknad ägglossning är om ca 12 dagar. Hade varit kul om vi är fler som hänger kvar fram till plusset :)

  • minnah88

    Hej alla!

    Hur har det gått för er alla? Någon ska försöka den här månaden igen? Jag har ägglossning om ca en vecka så ska börja testa med stickor om några dagar tänkte jag.

  • minnah88
    Anonym (Alohomora) skrev 2017-10-03 12:18:15 följande:

    Fortfarande ingen mens, men negativt graviditetstest... Vet inte riktigt vad som spökar med min kropp? :o


    När skulle du haft mens?
  • minnah88

    Några som är kvar? Eller några nya? Jag ska ha mens om 9 dagar.. Har inte märkt av ägglossningen och när jag testade så verkade som att ägglossningen redan nyligen har varit vid det tillfället så vi får se hur det går den här månaden.

Svar på tråden Vi som har BIM runt 24/9