• emhu

    Äggdonation 2017

    onewish skrev 2017-11-03 12:44:06 följande:

    Skulle bli ett hjärta men blev frågetecken


    Hej Onewish!

    Jättestort grattis till graviditeten!

    Jag fick tidigt klimakterie konstaterat i januari i år, 30 år gammal så vi är i liknande situationer. När det uppdagades att jag inte hade några ägg kvar blev vi uppsatta i äggdonationskön i sthlm på direkten. Vi har stått sedan början på juni nu och på Huddinges hemsida står det att det just nu är 7-9 månaders väntetid. Jag undrar dock om den väntetiden är tills man får en kallelse och sedan kan dröja massa månader tills man har hittat en donator? Hur funkade det för er?
  • emhu
    onewish skrev 2017-11-03 19:14:39 följande:

    Hej och tack så mycket :)

    Vi kontaktade Huddinge sjukhus i mars 2016 och ställdes då i kö den 18 mars tror jag det var. Sedan var vi på vårt första besök i slutet av juni och sedan några till besök efter det på hösten. Därefter gjordes en bedömning om vi skulle bli beviljade eller inte och vi fick gå på kuratorssamtal osv. I januari 2017 fick vi en kallelse igen och då berättade de att der hittat en donator och min man fick lämna spermier efter att kvinnan genomgått behandling och plockade ut äggen. Sedan blev återföringen i februari men som då tyvärr misslyckades på det färska försöket. Tre ägg tinades efter en fem dagars odling och vi gjorde ett nytt försök bara tre veckor efter det första som lyckades. Så för oss tog det nästan ett år från att vi stod i kö till att vi fick gör behandlingen . Men då var kön längre cirka 10-11 månader. Har ni varit på första besöket ännu? Det borde vara dags för er att få träffa läkarna och göra behandling snart. :)


    Tack så hemskt mycket för ditt svar!

    Vi har inte fått någon kallelse än alls men hoppas att det dimper ner någon innan jul. Hade varit så skönt att få börja det nya året med lite hopp :) det var skönt att höra att det ändå har gått rätt så fort för er och kötiden verkar ju stämma ganska bra baserat på er historik. För mig hade det bara varit skönt att få påbörja läkarbesök och annat för att känna att man är på väg någonstans. Den här väntan och ovissheten är så himla jobbiga. Känns som att jag lever i vakuum :(
  • emhu

    Hej!

    Tråkigt att höra om resultatet Zwillinge :( Stora kramar till dig!

    Jag och min sambo ska på vårt första besök på reproduktionskliniken i Huddinge imorgon inför äggdonation och jag är SÅ nervös! Tänk om dom säger att vi inte är kvalificerade...min största mardröm! Jag fick ett missfall så sent som i våras men har efter det inte haft någon egen mens och mitt amh är knappt mätbart. Innan missfallet hade jag inte haft mens på 9 månader så den graviditeten var verkligen ett mirakel. Men inte kan dom neka oss för det? Någon av er andra som har en liknande resa bakom er?

Svar på tråden Äggdonation 2017