Inlägg från: Anonym (Jonna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jonna)

    Varför tittar ni bara killar???

    Smecker skrev 2017-09-19 19:28:49 följande:

    För att det är 2017, så varför tittar du bara??? Förslag: fråga mannen om han vill ha en kram på ett skämtsamt sätt, skicka gulliga meddelande [sic!], fråga om du får bjuda på bio, säg rent ut; vad fin du är, ville bara säga det! Allt det är en öppning som männen skulle uppskatta, om de är intresserade av nåt mer så skulle de svara på dessa grejer...


    Du har att lära om kvinnor. Aldrig slagit dig att kvinnor vill känna sig uppvaktade, åtrådda, speciella.. trots "att det är 2017"?
  • Anonym (Jonna)
    Kiiiwii skrev 2017-09-19 19:35:51 följande:

    Applåder!!!


    Inte lätt att vara ensam man.
  • Anonym (Jonna)
    Kebabben skrev 2017-09-19 19:38:38 följande:

    Aldrig slagit dig att män också vill känna sig uppvaktade, åtrådda och speciella? Män vill ha det lika mycket som kvinnor; men vi får det nästintill aldrig. 


    Lär du dig spelets regler så ser du att den uppvaktningen sker efteråt.
  • Anonym (Jonna)
    Smecker skrev 2017-09-19 19:40:42 följande:

    Nej jag har inget att "lära om kvinnor", för tack och lov så är kvinnor individer. Fler och fler kvinnor inser att det är 2017 och att män också vill känna sig uppvaktade, åtrådda, speciella. Men om man nu känner att det är viktigt att hålla på traditionella könsroller så antar jag att man tar det fullt ut, och tar ansvar för hem och barn medan mannen nedlägger bytet som kvinnan skall tillaga, efter att hon tvättat kläderna i floden?


    Att dra saker till sin spets. Vad säger att ett jämställt samhälle ska utesluta hur en medlem av ett kön vill bli uppvaktad? Var tog dikotomin vägen?
  • Anonym (Jonna)
    Smecker skrev 2017-09-19 19:45:10 följande:

    Jag skrattade rakt ut här. Ledsen att göra dig besviken, men "spelets regler" är vad man gör dem till. Verkligheten ser bra mycket annorlunda ut nu än 1957.


    Smecker skrev 2017-09-19 19:53:15 följande:

    Fast nu är medlemmarna av könet olika individer, så det finns inte någon manual längre för hur en eventuell uppvaktning skall se ut, eller vilket kön som skall stå för det. Självklart har alla, män som kvinnor, rätt att önska hur man själv vill att det skall se ut. Problemet är när man börjar kräva att världen skall anpassa sig till en själv, det funkar sådär. Vilket TS är varse om.


    Här gör du ett fel i att vinkla det till att TS skulle "kräva att världen skall anpassa sig till en själv" när hon önskar att mpnga män kunde ta ett första steg. Har dina regler gjort dig ensam eller varför har du behovet att läxa upp en tjej som vill se en uppvaktande kille?
  • Anonym (Jonna)
    Smecker skrev 2017-09-19 20:03:42 följande:

    Här gör du ett fel i att anta att jag har några regler. Om männen inte tar ett första steg, och hon startar en tråd om det på FL, så är det uppenbarligen en förväntan hon har. Om hon vill se en uppvaktande kille så får hon absolut fortsätta leta, tempus fugit. Min relationsstatus är irrelevant i den här tråden med. Det är 2017, och blyga flickor får tydligen inte kyssa vackra pojkar.


    Nya fel av dig. Hur dina regler ser ut har bara varit som grund till frågan som ställdes. Du antar även att TS inte startat den av annan anledning och vinklar på nytt. Skulle nog tro att sannolikheten är stor att bli kysst trots sin blyghet men kanske är det den som gör att den förväntan du hänvisar existerar. Att raljera över någon tillhör små människors beteende och kan förklara ens relationsstatus.
  • Anonym (Jonna)
    Kiiiwii skrev 2017-09-19 21:52:32 följande:

    Jag gör en C-uppsats i relationspsykologi med avseende på mäns beteende beroende på ålder och tidsålder samt ställningstagande till kvinnans frispråkighet och frihet och rätt till att obehindrat få röra sig men ändå längta efter den romantiska mannens uppvaktande.


    Intressant, det där är nyttigt att studera. Du har vänt dig till ett förhärdat och ettrigt forum bara, som du säkert ser. Lycka till!
  • Anonym (Jonna)
    snuttplutt skrev 2017-09-20 14:52:00 följande:

    jag har fattat det... NU... förut tyckte jag det var retligt att killen måste ta första steget... tycker det är helt ok nu... fast många verkar tycka att det inte får vara för stor åldersskillnad, man får inte jobba på samma ställe osv... fuck that, känns det nåt inför en tjej, gör nåt 


    Korridoren är för tunn.
  • Anonym (Jonna)
    Påven Johanna II skrev 2017-09-20 15:52:22 följande:

    Jag tycker att ts och Anonym (Jonna) ska ge varandra en chans. Handen och handsken och allt vad det nu är. 


    Var det du eller din man som friade?
  • Anonym (Jonna)
    Påven Johanna II skrev 2017-09-20 16:32:07 följande:

    Vi pratade om saken och bestämde oss tillsammans för att förlova oss och sedan gifta oss. Det du och ts trånar efter är totalt ointressant för min del. 

    Jag är inte passiv i sängen heller.


    Vilken tur, romantil i vardagen ska undvikas! Då gör du helt rätt i att stämma in i hyllningskören, för din kommentar var av välvilja skulle jag tro.

    Vad du gör i din säng är totalt ointressant för min del.
  • Anonym (Jonna)
    Anonym (K) skrev 2017-09-20 16:36:37 följande:

    Precis...

    Hur ofta tackar killar nej till en villig tjej?

    Om tjejen är den som uppvaktar vet hon inte att killen vill just ha henne som individ eller om han tackar ja för att hon är en villig tjej.


    Jag vet. Saken är att de ser det ur ett och endast ETT perspektiv.
  • Anonym (Jonna)
    Påven Johanna II skrev 2017-09-20 16:50:36 följande:

    Jag tycker att det var väldigt romantiskt att planera en gemensam framtid som gifta med min - numera - make. Du verkar förutsätta att romantik saknas om den inte ser ut och ageras ut så som du verkar föredra den. 

    Jag yppade inget om vad jag gör i sängen. 


    Än en gång, vilken tur! Då borde du vara lycklig istället. Själv kalenderför jag inte mina känslor.

    Du som lade till att du inte var passiv i sängen. Totalt ointressant för min del.
  • Anonym (Jonna)
    Anonym (misha) skrev 2017-09-20 17:18:05 följande:

    Män behöver ingen romantik eller?


    Varför skulle en man inte få romantik i vardagen av den kvinna som blivit kär i honom?
  • Anonym (Jonna)
    Påven Johanna II skrev 2017-09-20 17:29:38 följande:

    Jag är lycklig, mycket lycklig. Men det utesluter förstås inte att jag deltar i diskussioner. 

    Jag vet inte vad du menar med att du inte kalenderför dina känslor? Menar du att jag gör det? Jag har aldrig sett ordet användas i ett sammanhang som det här (eller alls).

    Jag vet förstås vad jag skrev. Du däremot, verkar inte förstå vad det stod för. Du förefaller tycka att det är oromantiskt att som kvinna ta initiativ. Du verkar dessutom se dig själv som en företrädare för vad du tror är en majoritet kvinnor som vill bli uppvaktade på ett sätt som härstammar från tider då kvinnor hade mycket lite att säga till om ens om sin egen person. Det är i mitt tycke att vara sugen på att gå kräftgång.


    Har folk så här spänd inställning till vackra saker i livet alltså?
Svar på tråden Varför tittar ni bara killar???