• Kiiiwii

    Varför tittar ni bara killar???

    Varför är det så många killar som tydligt visar att de tycker jag är het, äter mig med ögonen, men ingen GÖR nåt, bara låter det stanna vid blickar, som jag besvarar. Förslag: fråga kvinnan om hon vill ha en kram på ett skämtsamt sätt, skicka gulligt meddelande, fråga om du får bjuda på bio, säg rent ut; vad fin du är, ville bara säga det! Allt detta är en öppning som jag skulle uppskatta, om jag är intresserad av nåt mer skulle jag svara på dessa grejer...

  • Svar på tråden Varför tittar ni bara killar???
  • Kiiiwii
    Anonym (Jonna) skrev 2017-09-19 19:33:00 följande:

    Du har att lära om kvinnor. Aldrig slagit dig att kvinnor vill känna sig uppvaktade, åtrådda, speciella.. trots "att det är 2017"?


    Applåder!!!
  • Kiiiwii

    Jag vill som sagt ha svar på varför ni inte gör nåt?så som jag formulerade frågan talar den om att i detta fall vill jagbli uppvaktad, av olika skäl, TROTS att det är 2017

  • Kiiiwii
    Anonym (Jonna) skrev 2017-09-19 19:42:38 följande:

    Lär du dig spelets regler så ser du att den uppvaktningen sker efteråt.


    Omg så bra !!
  • Kiiiwii

    Se så sätt er nu in i sitsen jag beskrivit och säg varför ni inte tar nästa steg i flirten, vass hindrar? På jobbet, gymmet osv

  • Kiiiwii
    Anonym (Jonna) skrev 2017-09-19 19:58:29 följande:

    Här gör du ett fel i att vinkla det till att TS skulle "kräva att världen skall anpassa sig till en själv" när hon önskar att mpnga män kunde ta ett första steg. Har dina regler gjort dig ensam eller varför har du behovet att läxa upp en tjej som vill se en uppvaktande kille?


    You're the best
  • Kiiiwii
    Mila76 skrev 2017-09-19 20:20:34 följande:

    När jag tränar är jag där för att träna. På jobbet jobbar jag. Jag vill inte avvärja kramar, planera dejter eller tacka för utan att uppmuntra till komplimanger, och tvingas göra detta artigt med ett vänt leende, för annars heter det att jag är en surfitta.

    Jag är dessutom fullt kapabel att agera på intensiva blickar - om jag vill. Är inte du det?


    Inga problem- jag är kapabel- till vad som, kanske lite väl kapabel enligt andra. Däremot är vi oerhört olika, jag har haft vänner som du - gissa varför jag skriver det i imperfekt. Jag avskyr fyrkantighet, och vill se varje sekund som ett tillfälle för nåt nytt, oavsett var jag befinner mig. Jag vill som jag skrev, av olika skäl att killar uppvaktar mig. Några svar har jag fått, och väntar intresserat på fler.
  • Kiiiwii
    MrFlex skrev 2017-09-19 20:43:19 följande:

    Det finns nog många tänkbara anledningar men jag ska tala för mig.

    Ögongodis

    Jag inte mer intresserad av dig än som ögongodis, lite som att spana in en snygg bil.

    Bekräftelse

    Jag äter dig med blicken för att se hur du reagerar, för att se om du verkar vara intresserad. Reagerar du som jag vill har du gett mig bekräftelse och jag nöjer mig med det (kan vara kul om man är i ett förhållande).

    Feltolkning

    Jag missuppfattar ditt intresse och låter det vara.

    I andra fall skulle jag inte dra mig för att ta nästa steg. Kan dock upplysa dig om att det är ganska vanligt att tjejer också tar det steget. Vill du bara sitta och vänta så kan du bli sittande onödigt länge.


    Intressant,tack! Om tjejen du kollar in är i ett förhållande? Beter du dig likadant då?
  • Kiiiwii
    New Dawn skrev 2017-09-19 20:47:54 följande:

    Jag måste säga att jag är glad att okända män INTE tar kontakt på det sätt du önskar. Jag tycker det är betydlig bättre att män väntar in någon typ av bekräftelse och kontakt innan han börjar föreslå kramar och liknande.

    Visa uppskattning för männen i stället så kommer troligen de (vissa av männen) också vilja visa intresse för dig. Starta leken och se vem som hänger på.


    OBS ej okända män.
  • Kiiiwii
    Anonym (Ful gubbe) skrev 2017-09-19 21:21:11 följande:

    Varför i hela fridens namn ställer du frågor till okända män om hur specifika, kända, män i din omgivning tänker?


    Jag gör en C-uppsats i relationspsykologi med avseende på mäns beteende beroende på ålder och tidsålder samt ställningstagande till kvinnans frispråkighet och frihet och rätt till att obehindrat få röra sig men ändå längta efter den romantiska mannens uppvaktande.
  • Kiiiwii
    Kiiiwii skrev 2017-09-19 21:52:32 följande:

    Jag gör en C-uppsats i relationspsykologi med avseende på mäns beteende beroende på ålder och tidsålder samt ställningstagande till kvinnans frispråkighet och frihet och rätt till att obehindrat få röra sig men ändå längta efter den romantiska mannens uppvaktande.


    Duh.
Svar på tråden Varför tittar ni bara killar???