• Julie17

    BIM november 2017

    Alltså jag vet inte om jag har BIM 31/10 eller 1/11, men jag gissar på det senare eftersom senaste cykeln var 34 dagar (den innan var 30-31) så börjar väl följa tråden här =)


     Börjar med ÄL-tester i slutet på nästa vecka och tiden går såååå långsamt.
    Inser att om det tar ganska många månader att bli gravid (har hunnit ha två cykler utan aktiva försök) så kommer det läggas en mindre förmögenhet på tester!

  • Julie17
    Millannn skrev 2017-10-04 13:42:49 följande:

    Vad kul att vi är några härinne nu! Min längtan är så stark att jag kollar redan på barnvagnar och annat.. gud, är det patetiskt? Har längtat efter det här barnet länge men jag och sambon har inte varit på samma sida. Han har velat vänta. Sen när jag skulle få denna mensen så var den sen så då sa jag till honom att jag kanske var gravid. Men sen när mensen kom så blev han faktiskt lite besviken och ville nu att vi skulle börja försöka denna månad. Jag blev så sjuuukt glad! Sa till honom att ?vi ska få barn!!? Fastän jag inte ens är gravid än haha!


    Lite samma här också. Hade spiral tom juni, sambon ville egentligen vänta men gick med på att ta ut och "blir det så blir det". När det sedan gått två månader undrade han i princip om jag inte var gravid snart, haha, trodde möjligtvis att sånt där går väldigt snabbt när man inte skyddar sig. När sedan mensen var något sen så verkade han ha vart inställd på att det blev nåt, och blev sedan lite besviken när den väl kom... och DÅ sa han att han ville försöka aktivt :D

  • Julie17
    Millannn skrev 2017-10-04 15:49:32 följande:
    TÄNK hur överlycklig jag blev över att han ville FÖRSÖKA! Tänk då hur glad man blir när man väl får ett plus..
    Eller hur! Har drömt att jag plussat flera gånger efter det. Måtte det bara slå in också ;)
  • Julie17

    Haha, jag skulle nog ligga kvar och glo ändå ;)
    Peta in en menskopp en stund kanske och tvinga dem vara kvar? Undrar vad han skulle säga då gubben.. haha..

  • Julie17

    Börjat ÄL-testa kontinuerligt nu för första gången, på dag 13. Snudd på blanka tester fram till i dag, dag 16. Teststreck ganska starkt men ännu inte riktigt lika starkt som kontrollstreck. Det är så svårt att veta hur man ska tolka testerna.. ett streck som inte är lika starkt som kontroll ska ju tolkas som negativt men har lite värk och det är ju ändå en klar skillnad! Har sett att en del får stegringar som Aldrig blir lika starka som kontrollstreck men likväl en tydlig stegring upp och ner.. lurigt detta!

    Bara för att så provade jag både testlagret och RFSU och de skiljer sig ju en del, får se vilka som verkar tydligast ;)

    Har egentligen räknat med äl på måndag-tisdag. Och mitt i allt så ska jag va bortrest över helgen :(

    Vore ju förargligt om äl skulle komma då!

  • Julie17

    Vi mös till det fredag kväll eftersom jag skulle bort i helgen, lördag hade jag riktigt ordentliga mensvärkssmärtor, så måste ha varit äl då. Vi har med andra ord gjort vad vi kunnat men ska väl försöka få till det ikväll också hoppas jag :p

    Äl-testerna blir jag dock inte klok på!

    De två översta är igår förmiddag, helt olika svar trots samma urin, skulle tolka det rosa som positivt men har sett typ lika ut i 2-3 dagar, det tredje är igår EM och det fjärde i morse.

    Det sker ju en klar nedgång så bör ju ha haft Äl, men de gröna har aldrig blivit starkare än så där på flera dagar.

    Dessutom ska ju positiva test indikera ägglossning om 24-48 timmar och jag hade ju smärtor igår :p känns ju högst opålitligt!

    Visserligen bara första månaden jag provar så efter några månader kanske man ser ett mönster.

    Hur som helst, nu väntar en lång väntan till övergången oktober-november! Olidligt!

  • Julie17

    BIM-9
    Vaaad låååångsaaamt det gåår!
    Dagarna segar sig fram. Hoppas helgen bjuder på mycket fint väder och saker att göra så att tiden går lite fortare.

Svar på tråden BIM november 2017