• Lilla Lina

    BIM november 2017

    Hej tjejer!!

    Vad skönt att läsa att det finns fler med denna märkliga längtan som har slukat en helt på sistone! Har inte skrivit här tidigare, men nu när jag satt på jobbet och kom på mig självmed att kolla på barnvagnar så insåg jag att det nog är dags att skriva av sig här!

    Är 28 både jag och min sambo, vi har pratat om barn sen vi träffades för 3,5 år sedan men sen har han pluggat så det har inte varit riktigt läge har vi känt! Men nu har vi båda fast jobb så nu är det bara att köra.

    Jag använder natural cycles sen juli men verkar inte fått till det ännu. Enligt appen hade jag ägglossning i lördags, men kände ingenting av det och tog dessutom ett äl-test som vart negativt då. De senaste dagarna har jag haft förhöjd temp men är förkyld, tänker att det kan på höja tempen? Hoppas inte min äl uteblivit bara, trist om man inte ens får chansen att försöka liksom!

    Kram!

  • Lilla Lina
    Millannn skrev 2017-10-05 23:19:45 följande:

    Man har ju självklart hört av vissa att man ska ligga kvar för att det ska öka chanserna men det gör det inte. Spermierna är så snabba så det finns ingen chans att dom skulle ramla eller simma ut.


    Skönt att veta! Känns ju dumt om man ska ligga kvar där och glo efter varje gång! :)
  • Lilla Lina

    Haha ja kan man stå på händer kan man ju avsluta akten med det! :P

    Är det nån mer som sparar på lite för stora kläder i garderoben och tänker "den kan jag ju ha när jag är gravid"..? Det är lite skämskudde på det jag vet..

    Hur öppna är ni med att ni tänker börja skaffa barn, ni som jobbar på första? Har ni berättat för nån i familjen eller vänner?

Svar på tråden BIM november 2017