Inlägg från: Signesmamma |Visa alla inlägg
  • Signesmamma

    Bf juni 2018

    Plussade på bim-2 ( den 24/9 ) bf 1/6 enligt appen, men tror att det kommer bli lite framflyttat, typ till den 4:e eller 5:e?!

    Har en ettårig tjej sen innan, så om det här går vägen blir det 1 år och 8 månader mellan kidsen!

    Tycker det känns skitskrämmande att skriva om det här på nätet, när det inte är "ute än"?! ????

  • Signesmamma
    Bubbel85 skrev 2017-10-11 20:51:59 följande:

    Vilka har ni berättat för? Jag har inte berättat för någon, inte ens min sambo! Lite jag som tjatat mig till en tvåa och han gick tillslut med på det under förutsättning att "det får bli när det blir" utan stress att pricka ägglossning osv... och så tar det sig liksom första Gången utan skydd!!! Han hade nog önskat/trott att det skulle ta nåt halvår minst iaf. Vet inte riktigt hur jag ska lägga fram det. Men sen hade vi 3 missfall innan det gick vägen sist så ropar inte hej än. Ska till gyn och kolla nästa vecka. Nån mer som är lika störd som jag? ;)


    Vilken grej att inte ens ha berättat för sambon!! :) min sambo skulle nog upptäckt det för en vecka sen, när illamåendet och tröttheten kom som ett brev på posten.... :( vi hade också tänkt att "det kommer, tids nog", vi skulle försöka efter sommaren.... utan att ens försöka så blev det! Vilket jag nästan får dåligt samvete över, när folk har så svårt att bli gravida!! ????

    Usch vad jobbigt med flera missfall, vi hade ett tidigt innan våran tjej, så hela förra graviditeten och nu de här veckorna är varje toalettbesök hemskt, som att bara vänta på en blödning efter ett "mensvärkshugg".... ????

    Jag fick inte kolla något förrän rul förra graviditeten, för bm sa att "blir det ett missfall kan vi ändå inte stoppa det"... tack då?! ????
  • Signesmamma
    stenensten skrev 2017-10-11 23:22:18 följande:

    Hej tjejer!

    Jag plussade i söndags 8/10, enligt beräkning är jag idag i v6 (5+0) och har BF 12/6. Det här är min och min mans första barn som vi försökt med i ett halvår och jag är så lycklig att det tagit sig!!

    Men samtidigt finns den där oron för missfall... hur gör ni för att fokusera på det positiva i att äntligen plussat?

    Än så länge har jag bara berättat för min man (såklart!) och min närmsta vän, övrig släkt och vänner får nog vänta till 12 fullbordade veckor tror jag... hur gör ni?

    Ska bli roligt att följas åt!


    För min del har jag supersvårt att fokusera på det positiva, för är så rädd för ett missfall igen. (Hade ett tidigt innan tjejen föddes).

    Vi ska ha kalas i helgen, då kommer den närmsta familjen få veta! Svårt att förklara bort att jag ser ut som ett freakin' vrak...... och det känns som att det kommer synas mer den här gången, jag tycker ju att jag ser uppblåst ut redan nu!! ????
Svar på tråden Bf juni 2018