• Marian03

    Bf juni 2018

    Hej! Plussade igår och har bf 22/6 (enligt en app) ???? hänger gärna på tråden :)

  • Marian03

    Har ni fått några symptom än? :)

    Jag har mest molvärk då och då, växlar mellan att svettas och frysa och varit liiite illamående men som tur är har det inte kommit igång än riktigt. Har dock inga ömma bröst, det hade jag i förra graviditeten :)

  • Marian03
    Bubbel85 skrev 2017-10-19 20:44:31 följande:
    Jag känner mig alldeles för gravid redan! skulle omöjligt kunna gått över V.4 utan att fatta att jag var gravid. Ständigt Lätt illamående (som jag är rädd ska stegra, gjort det i V.7 innan), ömma bröst, sticker och Moler i magen samt trött... så trött.
    Hoppas inte det stegrar med
    Illamåendet, såå jobbigt :/ tröttheten har jag inte fått än men misstänker att den kommer strax. Går in i vecka 6 imorgon, 5+0 :)
  • Marian03
    Mammaibyn skrev 2017-10-20 20:18:36 följande:

    Hur erbjuder era landsting ultraljud? Vi har KUB v 12 eller ett vanligt ultraljud i vecka 13 sedan RUL vecka 19. Man längtar ju så efter att få se den lilla i magen :)


    Minns inte hur det var med KUB, jag vet att vi endast tog ett blodprov som visade en sannolikhetsberäkning av kromosomavvikelse. Kanske i vecka 9?

    Gjorde även ett VUL i vecka 9 pga jag var orolig då jag fick hypotyreos konstaterat i vecka 5 och var rädd för vad som hänt pga jag varit omedicinerad.

    Men vi har bara ett utlraljud annars i vecka 20. Toksegt! Åkte till ett grannlän sist och gjorde ett ultraljud i vecka 13, ville se det "svart på vitt" innan jag berättade för vänner och på jobbet osv..
  • Marian03

    Någon som vet om det är möjligt att ha sammandragningar i vecka 6? Verkar galet.
    Igår hade jag precis som sammandragningar och sen brännande och molande i rygg och rumpa. Trodde att jag skulle få missfall, är fortfarande orolig. Inget blod än dock.
    Detta blir mitt andra barn om allt går vägen och jag har ingen direkt nämnvärd trötthet än, inga ömma bröst och kissar inte så mycket heller. Alltså helt olikt första graviditeten. Däremot molvärk och brännande i livmodern har jag denna gången med.
    Pratade med mvc nyss men hon jag pratade
    med minns jag sen förra gången jag var gravid, en äldre tant som typ suckar åt allt man säger. "Bara va gravid och lev på" "vissa får missfall och man vet inte riktigt varför" Jo visst. Tack för de lugnande orden, haha..

  • Marian03
    FruganD skrev 2017-10-24 11:47:53 följande:
    Ge inte upp hoppet!

    Var på VUL i v 6+0 och då såg de endast hinnsäck.

    Fyra dagar senare var jag tillbaka då såg de ett litet foster med tickande hjärta!

    Hur har ditt hcg stigit?
    Åh skönt att allt såg bra ut :)
    Jag gjorde ett nyss i 5+4 (enligt appen) och man såg början till hinnsäck, inget hjärta än. Läkarn sa att allt händer snabbt nu i början, så då är det kanske inte så konstigt att man kan se skillnad på få dagar :) Ska dit om 2 veckor igen och kolla. Hoppas att det går vägen :)
  • Marian03
    evve88 skrev 2017-10-25 11:39:24 följande:

    Hoppar in här jag med :) v 7 (6+1) BF 17 juni om de går som de ska. Mår sååååå illa !! Kom som en bomb idag. Minns att jag gjorde det exakt denna veckan med sonen med :p


    Usch för illamående. Mitt kom med imorse men la sig sen. Men fy! Trodde aldrig jag skulle komma iväg till jobbet idag.. kallt vatten bananer är det bästa för mig att mota illamåendet med, var dock svårt att få i sig den.. :)
  • Marian03
    evve88 skrev 2017-10-25 13:36:25 följande:
    Haha ja usch de är verkligen hemskt! Fick springa och spy inatt när ja skulle gå upp och kissa.. hoppas det stannar vid morgon illamående för dig <3 jag var iväg och köpte postafen på Apoteket på lunchen, står inte ut annars. Får hoppas de lägger sig lite nu!

    Vilken vecka är du i? :)
    Usch stackare :/ så jobbigt!
    Ja, jag hoppas det med. Jaså kan man köpa det receptfritt? :) toppen ju.
    Jag har en känsla av foglossning nu, det känns inte möjligt. Tydligen ska allt man haft innan kunna förstärkas vid varje graviditet man har, jag hade dock absolut inte foglossning såhär tidigt. Eller vad det kan vara. Jag är i vecka 6, 5+4.
    Det där med att det går sååå mycket snabbare i den andra graviditeten håller jag verkligen inte med om. Tiden bara sniglar sig fram... :)
  • Marian03
    Småstadstjej skrev 2017-10-25 10:53:27 följande:

    Hej. Hoppar in här. Plussade efter 4 års försök.. v 6 och bf 25/6.. Första graviditeten.. tagit 3 tester och tror inte på dom än. ???? hoppas allt går vägen.


    Stort grattis! Måste kännas så fantastiskt när ni försökt ett bra tag. Kan verkligen tänka mig att det är svårt att tro på :)
  • Marian03
    Moorii skrev 2017-10-25 19:05:05 följande:
    Jag har också något som påminner om foglossning! Fick det runt vecka tio med sonen, dock lindrigt. Nu klickar det till lite överallt och ibland på jobbet får jag skutta omkring lite för att dra till det så det inte ska knaka och klicka så mycket :P undrar vad folk tänker.. Har idag också börjat känna av i svanken, det kom också tidigt sist.. Däremot lyser illamåendet med din frånvaro och det oroar mig lite. Borde komma nu snart, eller åtminstone nästa vecka. Känner du av det? Jag är i 5+2, så vi är ganska nära varandra. Haha, håller med! Går sjukt långsamt! Men idag bokade jag tid för ultraljud iallafall, så nu har jag något att se fram emot (om allt nu går bra denna gång).
    Hehe kan tro att det ser lite småkul ut ;) Men vad gör man :)
    Illamående kommer säkert :) kan dock hoppas du slipper, är ju inget vidare..
    Jag är illamående på morgonen, det går över om jag kan äta lite.
    Ja verkligen, skoj :) När är ultraljudet bokat?
    Jag har ett 8/11.
Svar på tråden Bf juni 2018