• waldesten16

    Ruvare hösten 2017

    Aurora023 skrev 2017-10-16 23:01:28 följande:

    Jag fick ut 19 ägg,13 var mogna och 8 befruktade, fick en blastosyst i lördags och vet ännu inte om nån av de två andra som var kvar har klarat frysen, hoppas!! Har testdag 27/10.

    Jag är mkt svullen i magen och kissar mkt och nu har jag mkt ont i brösten så min kropp kör än så länge överstimuleringskortet, drygt att inte veta vad som är vad...


    Oj vilken resa du har gjort. Jag har läst att överstimuleringen kan ta ny fart/öka om hcg börjar bildas i kroppen. Hoppas det blev några till frysen för dig

    Jag har testdag den 23 oktober men har tjuvtestat och det är negativt. har inga känningar och tror inte att det gick vägen denna gången.
  • waldesten16
    Aurora023 skrev 2017-10-17 19:17:04 följande:

    Jag har också läst det! Men är det bara jag som känner mig överstimulerad? Hur är det med er andra? Vi fick två till frysen :)

    Varför tror du inte att det gick vägen? När jag var gravid sist kände jag ingenting innan och fick plus först tre dagar efter bim.


    Vi fick med två till frysen, det känner jag tacksamhet för. Hur mår du nu ?

    Jag började blöda idag så det var nog såsom man magkänsla sa. Det var inte min tur denna gången tyvärr
  • waldesten16
    CazaAzur skrev 2017-10-18 13:37:18 följande:

    jag fick mens idag (BIM -1), eller vad jag tror är mens (ovitrelle fuckar upp ens vanlig mens)... 

    då är resan slut för mig den här gången. 


    Beklagar. Stor kram

    Samma sak har precis hänt mig. Förstår din känsla. Har du några i frysen ? Kram
  • waldesten16
    Tösen88 skrev 2017-10-20 08:54:41 följande:

    Här är det nog kört igen.. Brunrosa flytningar och negativt test imorse rd 10. Känner igen symtomen från förra gångerna vid dom misslyckade försöken. Bröt ihop igår ngr ggr både på jobbet och hemma :(

    Gör så ont i själen :'(


    Förstår din känsla. Livet är så orättvist. När har du din testdag?

    Jag har min den 23 okt men har fått mens samt negativt på test.
  • waldesten16
    Aurora023 skrev 2017-10-21 06:36:24 följande:

    Jag testade igår på ruvardag 6, det blev blankt.

    Men testade idag igen på r7 och jag fick ett plus!! Jag kan inte fatta att det är sant, så många år av testande och plötsligt är det två streck där!!

    Mina symtom:

    Svullen mage, kissnödigare men har inte kissat varje natt, ömmare bröst men det va värst de första dagarna efter återföringen. Så kort och gott ganska som vanligt!


    Stort grattis till dig ! Härligt att höra positiva nyheter att det går vägen för några av oss. Grattis igen !
  • waldesten16
    hanna8911 skrev 2017-10-26 12:17:25 följande:

    Idag fick jag en blödning på rd 13. Ska ta ett gravtest imorgon för säkerhets skull. Nya tag i december med det enda ägget vi fick till frysen!


    Beklagar och förstår din känsla. Stor kram
  • waldesten16

    göra återföring i morgon på rmc linköping med fryst blastocyt. Har nu blivit förkyld och är rädd att det ska påverka negativt. Svårt att läsa sig fram till och fick inte tag i kliniken. Någon som har erfarenhet eller vet som kanske kan stilla min oro ?

  • waldesten16
    kattnos skrev 2017-11-24 18:21:02 följande:

    Jag vet inte hur förkylning påverkar men någon vecka innan min återföring skadade jag handen illa och fick sy 8 stygn. Stygnen hade just tagits bort när vår blastis sattes in och inte förrän nu är det riktigt läkt egentligen. Jag var därför orolig att mitt immunförsvar var inställt på att läka såret men jag fick ändå plus på stickan! Så hoppas att det kanske kan lugna dig något :)


    Tack ! Blev lite lugnare. Man nojjar ju ihjäl sig att det ska skita sig för minsta småsak. Kan inte hjälpa det ????
  • waldesten16

    hej alla! Nu är jag äntligen en ruvare igen :) Satte in en blastocyst i lördags och nu har den långa väntan börjat. Igår på ruvardag två hade jag molande värk precis som vid mensvärk. Men tänker att det är för tidigt att känna något? Eller är det någon annan som har gjort det?

  • waldesten16
    authentic skrev 2017-11-27 17:09:08 följande:

    Hoppas det är ett tecken ! Själv satte jag in en blasto igår, söndag, i ostrimulerad cykel. När har du testdag? Jag har 7 december. Kommer ihåg att jag fick tydligt positivt redan ruvardag 9 sist med Fet blasto. (slutade dock med MA i vecka 14).


    Jag har testdag 9 dec. Konstigt att du har testdag innan mig. Ska du testa innan testdag, det kommer nog jag att göra. Kommer inte kunna hålla mig. Hoppas hoppas
  • waldesten16
    lucca81 skrev 2017-12-22 06:17:57 följande:

    Testade igen nu, fortfarande bara svagt streck och nu är jag ju bara två dagar från testdag... jag förstår inte riktigt vad det betyder men antar att graviditeten på har kommit igång lite men sen avstannat... nån mer som varit med om detta..?


    Vilket test använder du? När jag plussade använde jag i början tester från testlagret och det gav ett svagt streck. Sedan bytte jag och tog med clearblue eller apoteket och då blev strecket betydligt starkare. Använde samma urin och tog tre testar samtidigt och testlagrets gav väldigt svagt streck medans de andra gav tydligt plus.
Svar på tråden Ruvare hösten 2017