Inlägg från: Anonym (Vet hur det känns) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vet hur det känns)

    Mår så dåligt efter abort

    Vi ångrar oss också och det är svårt att orka. Vi kunde aldrig bestämma oss och kände också press. Ångrade direkt dagen efter. Det tar aldrig slut heller utan är rester kvar som vägrar komma ut, fram och tillbaka på gynakuten. Vi funderar på att eventuellt försöka med ny graviditet sen.

  • Anonym (Vet hur det känns)

    Vi har redan två småbarn (båd under fyra år) och ingen av oss har fast jobb, detta var några av skälen till aborten. Vi hade inte tänkt ha fler barn. Men ångrar oss så mkt.

  • Anonym (Vet hur det känns)
    Anonym (Paulina) skrev 2017-10-17 17:54:55 följande:

    Varför gör ni abort då?För att ni ska ångra detta sen?


    Människor gör abort av olika anledningar. Vissa ångrar det efteråt, andra ångrar sig inte. Man gör det man tror är bäst, man vet inte på förhand om man kommer att ångra sig eller hur dåligt man kommer att må. Besvarar det din fråga?
  • Anonym (Vet hur det känns)

    Kram tillbaka ts! Hoppas att ni mår bättre snart. Hur länge sedan var aborten? Här är det sju veckor sedan och blir aldrig färdigt, blir väl skrapning till slut.

    Det som har hjälpt för vår del är vi har pratat mycket med varandra om allt som har hänt. Så mitt enda tips är att prata med din sambo och finna stöd där. Jag funderar på att även gå till en kurator på kvinnokliniken.

    Velar fram och tillbaka angående ny graviditet eller inte, helt förvirrad.

Svar på tråden Mår så dåligt efter abort