Inlägg från: Patronsaint |Visa alla inlägg
  • Patronsaint

    PCO - Vad händer nu?

    Hej på er! Har precis påbörjat en PCO utredning. Ska få provsvaren nästa vecka. Men nu när man läst på lite förstår jag ju att jag har alla symtom man kan ha i princip...

    Så till min fråga. Finns det fler PCO:are därute? Och hur har ni gjort för att bli gravida? Har ni blivit spontan gravida eller har ni fått ta medicin? 

    Finns det någon medicin som lindrar symtomen man har? 

  • Svar på tråden PCO - Vad händer nu?
  • Patronsaint

    Skönt att finna någon i samma sits. Jag har inte fått diagnosen än. Men har många äggblåsor, långa cykler, hårväxt i ansiktet (visserligen blond), finnar men jämna mellanrum, ovanlig trötthet, håravfall och övervikt (dock gjort gbp). Så känns som oddsen är höga för PCO. Vi har dock "bara" försökt sedan dec -16 och mer aktivt sedan Maj.

    Vad har du fått göra för utredning?

  • Patronsaint

    Ah trodde inte att det fanns receptfria alternativ Glad Men då är det ju värt att prova. Fast man kanske måste ha konstaterad ägglossning först? 

    Från det att du fick Metformin tog det lång tid innan du blev gravid? 

  • Patronsaint

    Härligt att höra solskenshistorier. att de ändå finns hopp!

    Känner med dig Lillatjejen1992! 

    I vårt fall känns det som att det är bara mig det är "fel" på om man säger. Min sambo har 2 st barn sedan tidigare som blev till utan problem. Har aldrig haft den minsta antydan till att blivit gravid. Får inte heller något direkt klart svar på ÄL tester i bästa fall syns linjen svagt svagt den dagen jag skall ha ÄL. Men inte i närheten av lika starkt som teststäcket. Så nu har jag faktiskt lagt ner de där med ÄL tester. 

  • Patronsaint

    Ja precis så är det att man känner sig kass! 

    Och jag blir sååå trött på alla som "tänk inte för mycket då blir det aldrig av". 

  • Patronsaint

    Nu har jag fått Metformin för att gå ner ytterligare lite grann. Märker än så länge ingen större skillnad. Men ska bli spännande att se om det ger resultat. 

Svar på tråden PCO - Vad händer nu?