• Onewayticket

    Planerar för första barnet.

    Åh så spännande. Lycka till. 
    Jag hoppar in i denna tråden, vi planerar också för vårt första nu. Både jag och sambon är 24 :)

  • Onewayticket
    saijda skrev 2017-10-20 08:10:50 följande:

    Hej hoppas det är okej att jag hoppar in :) Jag och min man är på andra försöket. Jag är 23 år och min man 22 år. Jag slutade med mini piller den 9 augusti och hade mens mellan 20-23 september. Hade ägglossning runt den 5 oktober men blev inget denna gång. Tycker det är rätt svårt när man inte har haft mens och ägglossning på länge då jag gått på hormonella preventivmedel länge.

    Enligt appen så har jag chans till graviditet från 26 oktober till 4 november med ägglossning 2 november. Dvs BIM 17 november. :0

    Hoppas vi får vårt pluss snart! Håller tummarna för oss alla :)


    Har ÄL & Bim samtidigt som du. Så kul! :) Hoppas på plus för oss båda i nästa månad. 
  • Onewayticket

    Bor i malmö. :)
    En lite skum nybörjarfråga. Mina appar (har tre) säger att jag har ägglossning nästa söndag och att min fertila period börjar på torsdag. Jag ska börja med tester för att avgöra när ägglossning är för första gången denna månaden, när ska jag egentligen börja testa? Är så konstigt att vara ny på sånt här och inte ha någon koll. 

  • Onewayticket

    Hann knappt doppa stickan innan ett jättetydligt pluss kom :D. Nu ska vi se om jag kan hålla mig en vecka för att ge sambon i julklapp ;)

  • Onewayticket
    manda974 skrev 2017-12-17 09:00:00 följande:

    Gud vad roligt grattis!! Vilken vecka är du i?

    Jag fick + i fredags, berättade för sambon i lördags, med ett paket! Tyckte det var jobbigt den enda dagen, så starkt om du håller dig till julafton :D


    Enligt appen så är jag i vecka fem :)
  • Onewayticket
    Isathe skrev 2017-12-17 09:29:43 följande:

    Grattis!! Är du alltså 4+ något i appen?

    Några symtom? Jag väntar på BIM nästa vecka och hade ju varit super häftigt att få ge de i julklapp.


    Precis. 4+6. Så snart vecka 6 måste det bli då? Så svårt ;). De enda symptomen jag haft är att brösten gör ont som tusan, jag är dålig i magen och mensen har inte kommit. Hoppas på ett plus för dig med! <3 min sambo har inte önskat sig något i år så skulle vara perfekt ju!
  • Onewayticket
    Isathe skrev 2017-12-17 18:31:57 följande:
    Ja apparna räknar att du går in i vecka 6 imorgon men barnmorskorna säger vecka 5 då du imorgon gått 5 hela veckor sedan förra mensen. Tycker de är konstigt av apparna att säga vecka 6, om du förstår hur jag menar.

    Vilken julklapp, speciellt när man inte önskat sig något!! Grattis igen!!

    Ja som sagt jag har BIM på tisdag enligt app, men kan komma allt från imorgon till på torsdag. Ska hålla mig till julaftonsmorgon och testa om de inte blir mens innan såklart.
    Håller tummarna för dig!
Svar på tråden Planerar för första barnet.