• saijda

    Planerar för första barnet.

    Hej hoppas det är okej att jag hoppar in :) Jag och min man är på andra försöket. Jag är 23 år och min man 22 år. Jag slutade med mini piller den 9 augusti och hade mens mellan 20-23 september. Hade ägglossning runt den 5 oktober men blev inget denna gång. Tycker det är rätt svårt när man inte har haft mens och ägglossning på länge då jag gått på hormonella preventivmedel länge.

    Enligt appen så har jag chans till graviditet från 26 oktober till 4 november med ägglossning 2 november. Dvs BIM 17 november. :0

    Hoppas vi får vårt pluss snart! Håller tummarna för oss alla :)

  • saijda
    Zarahanna skrev 2017-10-18 20:51:55 följande:

    Hej på er! Gud vad kul att jag hittade hit. Jag är 22 år och min sambo är 30. Vi känner oss Såå redo för en liten mini!! Längtar ihjäl mig.

    Första försöket sker nu denna veckan. Har dock läst riktiga skräckhistorier där par har provat i ett helt år innan plusset visats.. är det verkligen så svårt att bli gravid? Medan vissa lyckats direkt?

    Jag använder appen flo, men jag vet inte om den är så bra? Är det någon här som kör natural cycles? Det verkar vara så mycket bättre då man tar tempen och på så sätt kan man se om man har ägglossning kom gärna med tips och idéer. Allt känns så rätt i tiden och vill gärna ha barn inom ett år ??


    Hej vi är nästan lika gamla och använder mig också utav appen FLO. Jag slutade med mini piller i augusti i år och hittills har appen stämt överens med vad kroppen ?säger? :)

    Hopps vi kan följas åt! <3
  • saijda
    1213 skrev 2017-10-20 08:48:42 följande:

    Välkommen :D

    Håller tummarna för dig! :)


    Tack så mycket! :D håller tummarna för dig med! :)

    När har du BIM och hur länge har du/ni försökt? <3
  • saijda
    1213 skrev 2017-10-20 09:15:42 följande:

    Vi är på försök nr 1 :) har BIM på söndag men testade mig negativt igår.. ska ta ett nytt test imorgon är planen :)


    Åh hoppas det är ett litet frö i magen då! :)
  • saijda
    1213 skrev 2017-10-20 09:15:42 följande:

    Vi är på försök nr 1 :) har BIM på söndag men testade mig negativt igår.. ska ta ett nytt test imorgon är planen :)


    Åh hoppas det är ett litet frö i magen då! :)
  • saijda
    1213 skrev 2017-10-20 09:43:13 följande:

    Tack! :) Hur länge har du försökt? :)


    Slutade med mini piller den 9 augusti i år och fick min första mens den 20 september så sedan dess. Är inne på andra mensen nu som borde vara klar den 22 oktober.

    Hur länge har ni försökt? :)
  • saijda
    manda974 skrev 2017-10-20 11:20:50 följande:

    Hej vad kul med fler! :) välkommen! Jag har haft p-stav, men tycker som dig att det är svårt att inte haft mens på så himla länge, man vet ju inte alls hur kroppen fungerar :p

    Håller tummarna för dig!


    Tack så mycket! :) hoppas man kommer in till det normala, innan hormonella preventivmedel, snart. Mensen verkar börja komma regelbundet iaf.

    Hur går det för dig? :)
  • saijda
    manda974 skrev 2017-10-20 12:26:06 följande:

    Jag har inte fått någon mens än, tog ut min p-stav 29/9, så fick en mini blödning efter någon dag.

    Använder Natural cycles och enligt appen har jag haft ägglossning förra veckan, så väntar nu och ser om min mens dyker upp under nästa vecka, eller om det det mot all förmodan gick på första försöket, men gissar att det inte går så fort.


    Aha då var det inte så länge sedan. Hade du mens som vanlig när du hade p-stav? Hoppas och håller tummarna för att ni lyckades på första försöket! :)
  • saijda
    manda974 skrev 2017-10-20 12:51:20 följande:

    Nej precis inte länge sen alls, men kände verkligen ägglossningssymtom den veckan, och när appen sen la dit att jag haft ägglossning då så kändes ju det logiskt. Sen har molvärken inte riktigt försvunnit helt sen dess, så man vet ju aldrig :)

    Nej jag hade nästan ingen mens alls med p-staven! :)

    Tack! Men känns som att det inte gör så mycket om det tar några månader till :)


    Vad skönt jag slapp all mens medan jag hade hormonspiral och med mini piller. Bara jobbigt nu när man väl vill att kroppen ska fungera till 100 % ;0

    Såklart - det får ta den tid det tar.
  • saijda

    Obs! Ber om ursäkt i förväg om det är äckligt!)

    Gud så märkligt - har inte haft en blödning sedan imorse men varje gång jag har gått på toa så har det kommit röttrosa i toaletten och på pappret. Nu när jag var på toa så var det i stort sett inget röttrosa alls, varken i toaletten eller på pappret.

    Kan mensen vara så kort som knappt 1,5 dag ? Och är det mens i såna fall? ;0

Svar på tråden Planerar för första barnet.