• 1213

    Planerar för första barnet.

    Nu fick även jag min mens! Kändes faktiskt bara bra, nu kan vi äntligen börja försöka igen istället för att gå helt ovetandes!

  • 1213
    Jooosen skrev 2017-10-26 09:59:33 följande:

    Haha va lustigt! Skönt då kan vi börja om! Äl beräknad på en lördag och ja e borta fre-sön. Så får klämma in det typ torsdag och söndag iallafall :) har köpt äl stickor som borde komma snart :)


    Haha ja men nu borde du och jag ha äl och BIM relativt samtidigt? Hade en väldigt lång cykel denna gången så beräknat äl enligt appen flo är den 12/11 och BIM den 27/11. Men litar inte fullt ut på den så får försöka både innan och efter planerad äl :)
  • 1213
    Jooosen skrev 2017-10-26 10:10:57 följande:

    Ja precis! Vi får uppdatera varandra haha! Min äl beräknad 11/11 bim 24/11. Detta baserat på min vanliga 28 dagarscykel som jag haft i mer än ett år! Förutom denna gång..


    Det får vi verkligen göra! :D Nu ska jag försöka släppa tankarna på det i någon vecka innan vi börjar försöka. Lycka till denna gång! <3
  • 1213
    Emselie skrev 2017-10-26 15:08:13 följande:

    Så känner jag också! Vill bara ha min mens så jag kan börja om på ny kula. Har inte fått min mens än men den kommer idag-imorgon det är jag helt säker på. Min temp är nere på 36.22 idag (har normalt 36.00 ungefär) så det tog sig inte denna månaden heller -.-


    Åh men då hoppas jag du också får sin mens nu så vi kan börja om på nytt och försöka igen :)
  • 1213

    Hej igen! Nu är mensen slut och det har varit så skönt att bara släppa alla galna tankar i en vecka. Men nu börjar jag hoppas på att november blir vår månad!

    Hur går det för er andra? :)

  • 1213
    manda974 skrev 2017-11-01 16:35:42 följande:

    Hej där! Vad skönt känns allt bra nu?

    själv närmar jag mig nästa ägglossning igen, nästa vecka enligt NC, men känns på något sätt som att jag kommit i att det kanske tar ett tag.. och just nu känns det okej, dock kommer säkert galen-hjärnan tillbaka inom några veckor x)


    Känns mycket bättre och jag känner precis som du, känner mig inte lika galen längre men efter äl så kan jag lova att det kommer tillbaka! Haha
  • 1213
    Emselie skrev 2017-11-01 19:39:45 följande:

    Nu idag tog mensen slut för mig också. Det har varit precis som du skriver, skönt med en vecka utan galna tankar. Nu får vi vänta in ÄL och hoppas på att november blir våran månad! Taggad till tusen! Nya ÄL-tester är också inköpta så nu kör vi :)


    Skönt att det varit en välbehövlig paus för några av oss :) håller tummarna för oss alla denna månaden! Nu kör vi tjejer :D
  • 1213

    En fråga!

    Enligt appen ska jag ha äl den 12/11, alltså om två dagar. Idag har jag stark smärta på em punkt långt ner på höger sida magen. Har haft liknande förut runt ägglossning och antar att det är pga det. Men frågan är då om smärtan visar att jag har ägglossning idag istället? Eller har man smärta innan ägget släpper? Eller har det redan släppt?

  • 1213

    BIM-11 idag. Denna gången känner jag inte alls samma galna tankar. Har inga symptom (förra månaden fick jag tidigt alla symptom man kan ha men var väl säkert bara skengravid) Jag känner mig ganska lugn och har verkligen inte mycket hopp denna månaden. Tror jag skyddar mig själv genom att intala mig att jag inte kommer vara gravid. Men hoppas självklart massor... har tre tester hemma sen förra gången. Vet inte när jag ska våga ta mitt första..

  • 1213
    manda974 skrev 2017-11-15 06:57:18 följande:

    Hej! Jag funderade på hur det gick för dig igår ju! Jag har BIM-1 idag! ska alltså ha mens i morgon (enligt appen) men är nästan säker på att det kan ändras pga att min lutalfas var så kort förra månaden (10 dagar) så gissar att det kan bli några dagar till! Men har precis som du, inte ett endaste symtom denna månad, och känner mig mycket mindre galen, haha. Dock påpeka sambon igår att jag inte fått nån pms än, vilket jag uppenbarligen får annars, och den borde ju va här nu.. samma med mensvärken var framme flera dagar innan mensen förra månaden..

    jag går också och tänker att det säkert inte blev något, vågar inte hoppas för mycket.. ska göra test på fredag iaf om mensen inte kommit..


    Men åh jag hoppas verkligen att du får ett plus! Du måste uppdatera när du tagit testet :D

    BIM-9 idag. Känner fortfarande inget men sambon sa att han har en känsla av att jag är gravid eftersom jag är så lugn denna gången. Men har så svårt att tro att jag är det. Bara att vänta en vecka till, sen ska jag testa!
Svar på tråden Planerar för första barnet.