• Malni

    Bf juli 2018

    Hej, får jag vara med här? :)

    Plussade i förrgår :)

    Första barnet om allt går bra :)

    Beräknad till 7/7 enligt mina appar :P

  • Malni
    Snelson skrev 2017-10-25 07:05:25 följande:

    Jag har lite molvärk men annarsninga symtom alls. Har endometrios så han molvärk var och varannan dag annars också så kanske inte ens beror på graviditeten :)


    Grattis!!

    Jag har också endo.. känner också lite molvärk i mina äggstockar ibland, har cysta på båda.. känns lite läskigt..

    Har du vetat länge att du har endo?

    Kram <3
  • Malni
    Snelson skrev 2017-10-31 23:36:13 följande:

    Tack ???? Grattis till dig med!

    Jag har vetat om min endo sedan 2011, då var jag 23 och gjorde en titthålsoperation. Jag tror inte jag har några cystor men har gått obehandlad nu ett tag då vi försökt bli gravida... lyckades ni bli gravida utan hjälp också? :)


    Okej, jag har inte opererat, bara gjort ul, så jag vet egentligen inte riktigt hur det ser ut.. Jag har aldrig tagit hormoner mot det och ville inte operera så min läkare ville inte veta av mig mer hehe.. Hon tyckte att jag inte behövde komma tillbaka mer om jag inte ville operera eller ta hormoner.. Jag tänker att man kanske ändå vill bli uppföljd ifall det växer och blir värre.. men nej..

    Dom sa både i Borås och Alingsås till mig att jag inte skulle kunna bli gravid naturligt, men där fick dom fel :) :) För ja vi lyckades utan hjälp :)

    Jag har däremot gått till en homeopat och även på kinesisk akupunktur (men det började jag med för bara en och en halv månad sedan ungefär) och har inte känt av min endo på ett halvår iaf :) Ändå ville dom operera mig, fast jag mådde bra och inte hade några besvär längre, men det kändes lite märkligt för mig så jag ville avvakta, och det är jag glad för nu.. Anledningen till att jag började med att gå till homeopat var för att min mormor också hade endo med mycket cystor, men hon blev botad av en homeopat :) När dom skulle operera henne var allt läkt, så det blev ingen operation, ganska fantastiskt ändå :)

    Är det erat första barn också? :) <3
  • Malni
    mamadada skrev 2017-11-05 11:30:35 följande:

    GRATTIS till alla er!

    Hoppar på här, plussade en vecka sen :) har en dotter som är strax 4 år. Är överlycklig.

    Har PCOS och ingen menstration eller ägglossning själv på över 1 och ett halvt år.Har försökt bli gravid under hela tiden själv.

    Skulle precis börja att äta letrozol för första gången, så jag tog en kur provera på tio dagar, inväntade ivrigt på mensen så att jag skulle börja med letrozol. 

    Men ingen mens kom, så jag tänkte jaha,måste jag äta en kur till provera?

    Tänkte att jag tar en test för säkerhetsskull, och ja det visade sig att 

    JAG ÄR GRAVID !! Är så glad! Tackar gud varje dag för denna lilla mirakel i magen! Än vet jag inte hur långt gången jag är , men på min digitala clearblue stod det 2-3 veckor i början av veckan, så vad blir det 4-5 veckor eller ? 


    Vad underbart!!! GRATTIS!! <3
  • Malni
    polf skrev 2017-12-17 15:58:56 följande:

    Hej på er,

    Jag är i v11 och har mått väldigt dåligt de snedaste 2 veckorna med väldigt dålig aptit, dålig sömn och illamående. Ingen energi..

    Men igår och idag mår jag plötsligt bra. Och så klart så blir man ju orolig ändå så.

    Ifall något dåligt hänt i en, släpper alla symptom med en gång då? Någon som vet?


    Precis det där har hänt mig också, symptomen försvann i flera dagar i v. 11, men vi fick se en sprattlande liten mini i v.12 och symptomen är tillbaka fast kanske inte lika starkt, tror inte du behöver oroa dig, men jag förstår, det gjorde jag också <3
Svar på tråden Bf juli 2018