Inlägg från: sandraa91 |Visa alla inlägg
  • sandraa91

    Bf juli 2018

    Hejsan!

    Hoppar gärna här med jag med. Jag är snart 26 år gammal. Plussade i fredags på BIM-1. Hade ett MA i juni. Detta är mitt första barn som verkligen är efterlängtat! Jag är dock väldigt orolig och vet inte hur jag ska klara 12 veckor!? Mycket tankar på missfall, såklart.. Har ett VUL 22november, men känns långt fram? Beräknat till 7/7 än så länge.
    Grattis till oss alla :D

  • sandraa91

    Jag hade egentligen att besök på kvinnokliniken på fredag denna vecka pga andra besvär och bad då om att få skjuta opp det två veckor för att även stilla min oro eftersom jag precis haft ett missfall. Har ej bokat tid för inskrivning ännu.
    Har du haft missfall tidigare? Är det din första graviditet?

    / Sandra

  • sandraa91
    Iowhannah skrev 2017-10-30 17:31:37 följande:
    Det är min tredje graviditet. Jag har ett barn på två år och fick MA i juli. Min kropp stötte inte ens ut graviditeten så jag var tvungen att göra en Cytotec-behandling för att få ut allt. Det var vidrigt! Det gjorde mer ont än att föda barn (kanske för att det bara var en ren negativ smärta). Jag vill aldrig behöva gå igenom nåt sånt igen!
    För mig var det exakt samma sak. Kroppen stötte inte ut fostret och fick även jag ta Cytotec. Det mest hemska jag varit med om någonsin. Jag förstår din smärta...Hur känner du nu då?  
  • sandraa91
    LillaSmilla skrev 2017-11-01 12:46:07 följande:

    Jag är gärna med i en hemlig grupp också!


    Vad är det för hemlig grupp? Jag är gärna med..:)
Svar på tråden Bf juli 2018