• jennie08
    Sopp skrev 2018-07-30 23:28:52 följande:

    Vart inne på kontroll, antagligen rör det sig om en liten pyspunka än så länge för jag hade fortfarande en buktande hinna kvar. Öppen ca 3 cm men det kan man tydligen va länge som omföderska. Värkarna har börjat komma nu och när vi kom hem hade definitivt alemproppen tillsammans med blod släppt. Jag känner mest panik, ångest över förlossningen som väntar och ångest inför stundande bebistid. Det här låter ju sjukt men allt jag kan känna nu är att jag inte vill, och att jag inte vill ha något tredje barn utan är nöjd med de två jag har :S


    hihi jag kände exakt likadant. och när edward vaknar för femte ggn på natten så kan jag fortfarande tänka så, trots att han nu är 11 dagar gammal. 

    sen räcker det med att titta på hans söta lilla ansikte så känns det bättre Skrattande
  • jennie08
    Iowhannah skrev 2018-07-31 23:07:17 följande:
    Jag brukar säga det till sambon, att det är ju himla tur att de är så söta (speciellt när de sover)!
    haha eller hur :)
  • jennie08
    Nyfikenlillstrumpa skrev 2018-08-03 07:21:49 följande:

    I snitt håller de i sig i mellan 30s till 1min mest runt 40s och de kommer i snitt var 2-4min. Så de är fortfarande rätt oregelbundna men det har hållt på i närmare 3h nu.


    Låter definitivt som värkar och varannan till var fjärde minut låter relativt regelbundet :)
  • jennie08
    Nyfikenlillstrumpa skrev 2018-08-03 15:44:00 följande:

    Klockan 10.29 föddes vår lilla dotter!

    Efter bara 1.5h inne på BB. Allt som allt tog det 6h från början till slut!


    Åh stort Grattis :) Gick det bra?
  • jennie08
    Nyfikenlillstrumpa skrev 2018-08-03 18:26:55 följande:

    Tack så mycket! Ja allt gick bra. Dock hann vi inte få någon bedövning, narkosläkaren satt och skulle börja sätta in sprutan men då skulle jag minsann krysta så det var ju bara att krysta ut henne i stället. Jag sprack lite grann då det gick så fort men barnmorskorna var riktigt duktiga på att hjälpa mig när jag inte fick krysta. Det blev endast två stygnTack så mycket! Det gick riktigt fort! Vi mår bra, är otroligt öm men det är ju inte så konstigt


    Skönt att förlossningen gick bra och relativt snabbt och att ni mår bra. Så glad och tacksam över våra duktiga barnmorskor :)
  • jennie08
    Iowhannah skrev 2018-08-04 18:32:48 följande:

    Sonen och jag kastade pappersflygplan i trädgården och jag backade för att kunna kasta så långt som möjligt. Det var dumt för jag missade att hans springcykel låg i gräset och snubblade över den, föll baklänges och tog emot med händerna. Jag kände snabbt att nåt gick sönder men var mest orolig för lilla Alice som jag hade i sele, men hon brydde sig inte ett dugg och lyckades t o m somna medan jag låg och skrek.

    Sonen sprang in och hämtade pappa, och han i sin tur ringde efter ambulans. En granne kom och tog hand om vår son medan ambulanspersonalen jobbade med mig.

    Nu har jag vänsterarmen, som bara gick av med allt på rätt plats, i skena och högerarmen, som i princip krossades, i gips. Har fått ut starka alvedon och morfin och högerarmen ska opereras i nästa vecka.

    Barnen är hos farmor nu, och ska stanna där tills vi åtminstone vet exakt när jag ska opereras, men som vi saknar dem! Vi hälsade på förut och när vi skulle åka sa sonen ?pappa gå. Mamma stanna här? och mitt hjärta gick sönder :(


    Men åh, blir det operation alltså! Så jäkla onödigt men men vad ska man göra lixom... hur går det att sköta bebisen, kan du göra någonting? Kan bara tänka mig hur frustrerande det måste kännas. Hoppas att operationen går bra och att handlederna läker snabbt.
  • jennie08
    Längtar17 skrev 2018-08-05 04:58:52 följande:

    I fredags morse kom äntligen min dotter! En lång förlossning där dom egentligen ville skicka hem mig igen kl 20 eftersom värkarna avtog. Dock visade det sig att hon bajsat i vattnet så fick vara kvar. Gick bra och har fått ettt starkt barn men jag förlorade 2,5 liter blod och sprack lite så mår sådär.


    Grattis
  • jennie08

    Hello :) Här går dagarna i ett och jag har svårt att hänga med känns det som. Lillkillen är redan lite drygt 3 veckor gammal och det känns att vi börjar känna varandra mer och mer. Vi lär oss känna igen hans olika signaler när han är hungrig, trött osv och det går bättre och bättre att kunna lägga ifrån oss honom när han sover. Igår kunde jag till och med ta en promenad med vagnen i en hel timme. Han har ju ratat vagnen totalt innan.

    Amningen går också bättre och jag har inte riktigt lika ont längre. Edward kan också slita och dra i bröstvårtan och släppa i ren frustration. Han rapar inte så mycket men när det blir för mycket så brukar vi ändå ta en paus och låta honom vara mer upprätt och sen försöka amma igen. Ibland nöjer han sig med nappen ett tag. Jag läste någonstans att det kan vara så att de är inne i en tillväxtperiod när de bökar så vid bröstet och behöver få igång mjölkproduktionen. Men jag vet inte.

    Imorse när han vaknade så log han gång på gång när vi pratade med honom och jag höll nästan på att börja gråta för han var så söt. Haha :) Sen rann tårarna när damerna sprang i mål på TV när de visade maraton. Är nog lite känslig just nu... ;)

    Lowhannah, skönt att operationen gick bra! Nu hoppas vi på en snabb läkning :)

Svar på tråden Bf juli 2018