Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Bf juli 2018

    beso skrev 2017-11-16 12:41:43 följande:

    Hemskt när illamåendet slår till! Mitt har börjat svagt idag men kan ännu inte klaga. Har du nåt smått att tugga på mellanvarven som kan lindra? Eller lerigan? Fast av leriga kan man ju bli ännu tröttare..samt att det på mig tex inte funkar men på vissa gör d ju d. Har du provat? Jag vet känslan av att försöka samla alla krafter inför dom där timmarna efter dagis o innan läggdags. Jag ska bada honom idag då håller han sig lugn o sysselsatt ett tag! ;) Försöker komma på annat smart..! ;)


    Nja, jag vet inte om jag behöver lergigan, jag kräks liksom inte. Men snacks hade jag faktiskt inte ens tänkt på, jag har en matlåda med fröknäcke i jobbväskan just för såna här tillfällen.

    Ja, bad brukar vara en bra sysselsättning. Plus att man själv bara behöver sitta där ;) Vi ska tända en eld (innetemperaturen är nu UPPE på 18 grader) och förmodligen sitta och leka med tärningar ett tag :)
  • Iowhannah
    nr 3 skrev 2017-11-16 12:05:06 följande:

    I vilken vecka plussade alla ?


    Jag plussade svagt på kvällen v 3+5 (mensen var beräknad till 3+4 och jag hade haft stark mensvärk utan att nåt hände) och starkare dagen efter, med morgonurin.
  • Iowhannah
    Lilliz84 skrev 2017-11-16 17:31:52 följande:

    Detta togs i morse dock inte morgonurin. Är lite i chock då vi försökt i 1 års tid och var så nära på att ge upp hoppet


    Grattis! :D Vad härligt att äntligen få positivt efter så lång tid :)
  • Iowhannah
    Idis123 skrev 2017-11-16 18:21:16 följande:

    Hej, plusssde i helgen. Inga symtom alls förutom att det drar lite i äggstockarna ibland. Tycker inte gravtesten är så starka. Ska vara i v. 4+5. Alla verkar dessutom ha väldigt mycket symptom så tidigt.

    Hade MA i augusti och är inställd på missfall igen.

    Vad tror ni om detta plus? De är från idag, samma urin.


    Jag tycker de är riktigt starka. Ingen tvekan om vad de visar :)
  • Iowhannah
    Vetintevad skrev 2017-11-16 18:56:17 följande:

    Jag är gravid med vårt första barn och jag är förmodligen i v4+2. Jag undrar om det alltid kostar att göra ultraljud eller om det bara är på privata mottagningar det kostar. Är det vanligt att man gör ett tidigt ultraljud? Läser att det är många som verkar göra det.

    Ska snart ringa barnmorska men jag måste först bestämma mig för vart jag vill gå.


    Tidigt ultraljud är inte standard och jag tror att de flesta mvc inte gör det, isf får man vända sig till gyn. Och då kostar det (förhoppningsvis) som ett vanligt besök.

    Jag tycker inte man ska göra tidigt ultraljud om man inte har en bra anledning till det, typ vid komplikationer eller blödningar. Jag valde att göra ett pga att jag gick igenom ett MA i juli och behövde stilla min enorma oro genom att se ett hjärta slå.
  • Iowhannah
    grästuva skrev 2017-11-16 19:47:14 följande:

    När kontaktar ni mvc?


    Jag ringde så fort de öppnade efter att jag plussat. De vill att man ringer så snart som möjligt eftersom det kan vara tight med tider.
  • Iowhannah
    Empan86 skrev 2017-11-16 19:49:07 följande:

    Jag plussade nyss ???????? efter 2 år och 3 ivf försök så äntligen!!!


    Åh, äntligen! Stort grattis!
  • Iowhannah
    grästuva skrev 2017-11-17 04:49:57 följande:

    Men först efter passerat BIM väl? Det har jag först imorgon men plussade redan i Måndags.

    Fortsatt testa och testen ökar fint hela tiden.


    Precis.

    Jag testar aldrig innan bim eftersom merparten av alla tidiga missfall sker innan mensen ens är sen. Känns som att man bygger upp för besvikelse lite.
  • Iowhannah
    Colina skrev 2017-11-17 13:33:28 följande:

    Hej.

    Jag berättade för min make igår att jag har haft tre positiva gravtest 24 timmar i sträck och att jag hade varit hos BM igår som meddelade att jag var i v 4+5. Vi var nästan överdrivet överlyckliga igår! Nu idag, upptäcker jag en brunaktig flytning. 1177 sa att det behöver inte vara negativt. Jag har under de senaste veckorna haft som en avlägsen mensvärk, nästan som att den bara ska visa att den är där liksom, smygande, men inte ens hälften så ont som jag brukar ha när jag har mens. Är det någon annan som har haft det likadant men som har haft en bra och lyckad graviditet ändå? Stressar jag upp mig i onödan eller är det underbart som var kort?


    Avlägsen mensvärk låter som växtvärk, det kan kännas typ likadant. Brunaktig flytning äe vanligt att få i början av graviditet och så länge det inte blir mer än så så behöver du inte oroa dig. Jag hade en brun flytning med sonen men det var enbart pga att vi hade haft sex dagen innan och mina slemhinnor var väldigt sköra.
  • Iowhannah
    UngmammatillE skrev 2017-11-17 19:22:02 följande:

    Hej alla! Plussade för två dagar sen och igår tog jag ett digital. De kom gravid 1-2. Men idag med ett nytt digital så kom de inte gravid. Babyplans tidiga är alla tydligt positiva(5 st). Visst är de bara för att hcg-nivån kronglar? Annars skulle jag väl inte få plus på digitala? Och 5 plus på sticka? Skickar med bild på digitala från igår. Har BF 30 Juli :)


    Låter konstigt men så kan man ju få falskt negativt så det kan ju varit nåt fel på just det testet.
Svar på tråden Bf juli 2018