Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Bf juli 2018

    Horisonten skrev 2017-11-08 07:41:40 följande:

    Kommer ni alla gå över till fb gruppen eller är det någon som kommer stanna kvar här? Jag känner att jag hellre stannar här av personliga skäl :) Men vore ju roligt om någon mer stannar kvar och tråden inte dör ut :) hur tänker ni andra? :)


    Jag stannar här. Har inte ens Facebook.
  • Iowhannah

    Jag är i v 5+1 enligt sista mens (v 5+4 enligt ägglossning). Jag är 30 år gammal och bor strax utanför Norrköping med sambo, tvååring och två marsvin.

    Här blir alla erbjudna KUB så det kommer vi göra, jag är även bokad till VUL på måndag eftersom jag är så sjukt orolig för missfall (hade ett i somras).

    Jag är också suuuupertrött! Konstigt nog brukar jag piggna till när det väl är dags att sova :S

  • Iowhannah

    Hm, jag skrev ett inlägg men det verkar inte kommit upp.

    Jag är i v 5+1 enligt sista mens (v 5+4 enligt ägglossning). Jag är 30 år och bor strax utanför Norrköping med sambo, tvååring och två marsvin.

    Här erbjuds alla att göra KUB så det är självklart för oss. Jag ska även göra VUL på måndag eftersom jag är så orolig för missfall (gick igenom ett i somras).

    Jag är också suuuupertrött! Hela dagarna är som en grå dimma men när det väl är dags att sova så piggnar jag till av någon anledning :S

  • Iowhannah
    Jean89A skrev 2017-11-08 13:26:04 följande:

    Haha alltså ja har de 2 andra graviditeter haft väldigt fint hår. Och denna alltså varje gång ja har duschat så är håret som en endaste ihop trasslas boll....

    Haha alltså de hjälper inte med en näve balsam i ihåret ens inte ens en flaska.. haha mitt hår kommer ju vara helt förstört efter denna graviditet! Eller har ni några tips?? Vet inte hur ja ska kamma ut håret utan att slita sönder det.. :6


    Har du haft fint hår hela graviditeterna då? Min första graviditet hade jag superfint hår från typ v 15-16. Det kan ju lösa sig :) Annars är mitt tips att skippa schampot och tvätta med bara balsam (utan silikoner).
  • Iowhannah
    Tovilii skrev 2017-11-08 14:00:10 följande:

    V.5 (4+2)

    Mått väldigt "lugnt" i kroppen jämfört med för 1-2v sedan så blev osäker på att jag verkligen ÄR gravid så var tvungen att ta ett test till ????

    Har fortf inte fattat att man ska få sig en bäbis!


    Haha! Jag har fortfarande inte fattat att jag hade en bebis för två år sedan :P
  • Iowhannah
    smulan5 skrev 2017-11-08 14:57:24 följande:

    Jag kommer vilja göra kubtest för att jag känner mig gammal (ökad risk o allt D där) o vill veta hur D står till m bebben. Bor mellan Sthlm o Uppsala skulle man kunna säga, men närmare Sthlm.


    Är du över 35? Jag menar, känner sig gammal gör nog alla ibland ;)
  • Iowhannah

    Är det fler som inte kan äta riktig mat utan att må illa? I kväll ska vi äta pannkakor för andra gången den här veckan (och jag vet att det bara är onsdag). Med sonen så vet jag att jag hade svårt med stekt mat, sambon blev halvt galen på att behöva koka allt, men jag kunde åtminstone äta. Jag längtar tills första trimestern är över så jag kan må bra igen. Förra gången var jag som ett bottenlöst hål under andra trimestern, haha!

  • Iowhannah
    Jean89A skrev 2017-11-08 15:39:36 följande:

    Japp har haft super fint hår med dom andra glansigt och tjockt fint tappade inte ett endaste hårstrå heller. Så detta är helt nytt. Och ja jag duschar bara med balsam utan silicon. Men de funkar absolut inte haha ser verkligen ut som ett troll när ja kommer ut från duschen. Men duschar ja med cocosolja så funkar de någorlunda att kamma ut. Får väl hoppas det ändra sig sen. Detta kanske är i stället för kräkningar och illamående kan ju hoppas på det


    Haha jaa! Då är det väl ändå värt det?
  • Iowhannah
    Jean89A skrev 2017-11-08 18:52:18 följande:

    Haha känns som typ alla har varit snabba o ringt bokat för samtal ja ja får nog ringa i morgon o boka för en tid

    Just nu är ja typ beräknad att vara i vecka 5 tror jag. Har inte direkt räknat på det :-5


    Vet du inte när du hade din sista mens?
  • Iowhannah
    Polkagrisen85 skrev 2017-11-08 18:01:18 följande:

    Vi har kub inbokat den 27 dec. Hade hoppats på veckan innan så man kunde avslöjat på nåt kul sett på julafton men får gott vänta och ta det Nyår :)


    Vi ska ju göra VUL på måndag och om det visar sig leva nåt i mig så kommer vi berätta det som julklapp. Jag hoppas på att få med mig en bild för då ska jag lägga den i ett kuvert med texten God jul morfar och låta sonen ge det till min pappa :) På bilden tänker jag sätta nån post it med texten ?vi ses i sommar?.
Svar på tråden Bf juli 2018