Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Bf juli 2018

    Zarina skrev 2017-11-26 08:39:03 följande:

    Vecka 6+0 och forfarande inga symptom. Vul imorgon, såååååååå nervös!!!!


    Spännande! Men jag fattar nervositeten.

    Det är ju så att inte alla har symptom men graviditeten går utmärkt ändå, men jag kan tycka att starka symptom känns betryggande. För närvarande har jag bara väldigt ömma bröst och känner mig rätt orolig. Jag har inskrivning den 6 december och hoppas på att få lyssna på hjärtat då.
  • Iowhannah
    Zarina skrev 2017-11-26 15:42:16 följande:

    Brukar inte få symtom så tidigt ens, så dumt att jag oroar mig egentligen :D Men ska på tidigt vul pga tidigare utomkveds... Så är lite orolig för det! Dessutom uppfyller jag några riskfaktorer för att släppa två ägg så är också lite nervös för tvillingar....!


    Hellre tvillingar än utomkveds iaf va? :)
  • Iowhannah
    Zarina skrev 2017-11-26 18:47:59 följande:

    Detta var inte riktigt planerat, min man ville egentligen inte ha en fjärde, vet inte hur jag ens skulle tala om för honom att det är tvillingar om det skulle vara det..... Så nej jag hoppas nog innerligt där bara är EN och på rätt plats! :)


    Haha! Då förstår jag :) Hoppas allt går bra i morgon!
  • Iowhannah
    tiiitti skrev 2017-11-27 17:30:08 följande:

    Mår hyfsat bra idag trots oro. Slutat blöda och har endast rosa flytningar nu. Har fått tid på gynmottagningen imornbitti så ska äntligen få kolla hur de ligger till. Om det är MF på gång eller vad blödningen beror på


    Hur har det gått?
  • Iowhannah
    LitenMommy skrev 2017-11-28 13:10:32 följande:

    Jag var på vul idag och det såg inte jättelovande ut. Trots hjärtslag sågs ingen hinnessäck. Ska tillbaka på kontroll om 2 veckor. Mitt hjärta brister


    Åh :( Men vad innebär det? Låter konstigt att de hittade ett hjärta men ingen hinnsäck :S
  • Iowhannah
    Adorii skrev 2017-11-29 06:31:56 följande:

    Mina symtom har försvunnit är i V8+6 känner mig inte alls gravid längre, kan det vara missfall? Jag har haft 2 missfall tidigare mellan barnen men då startade det med blödning och andra stark menavärk som bara blev värre. Är så orolig och vår barnmorska är bara här 1 dag i veckan så jag kan inte ringa henne fören imorgon:(


    Det är så svårt att säga. Klart det kan vara missfall, men det kan också vara helt normalt. Hur har dina tidigare graviditter varit? Har de varit lätta?

    Jag är i v 8+1 och har heller inte många symptom kvar, det är bara svullen mage och ömma bröst. Vissa dagar mår jag konstigt men långt ifrån hela tiden. Kan inte direkt påstå att jag känner mig särskilt gravid längre heller. Det känns som att det är för tidigt för spökveckor :S

    Min första graviditet var väldigt lätt och jag försöker tänka att denna bara är en naturlig, mycket lättare, graviditet även om jag såklart är livrädd för att få missfall. Då har jag ändå varit på VUL och sett ett hjärta picka :S Slappna av helt kan jag nog inte göra förrän vid KUB dock.
  • Iowhannah
    jaksu skrev 2017-11-29 08:35:19 följande:

    Hej jag hoppar gärna in här också! 

    26 år, första barnet. Försökt i ca 3 år och lyckades nu själva bara en månad innan vi skulle på infertilitetsutredning - helt otroligt!! ( Jag har hypotyreos och PCO)

    Jag plussade förra veckan och gick idag in i v6 - BF 31/7-2018 

     

    Stort lycka till, till oss alla! 


    Grattis!

    Jag tycker sånt där är så häftigt, som att kroppen helt ställer in sig på att bli gravid när man väl börjar komma till att utredas :)
  • Iowhannah
    Bfjuli18 skrev 2017-11-29 08:17:24 följande:

    Hej! Jag är överlycklig. Har längtat så otroligt länge efter barn och nu äntligen har jag plussat ???? så enligt mina beräkningar blir bf den 4 juli-18 ? jag är 27 år och detta blir mitt första barn ????


    Jag känner igen det där. Jag längtade otroligt länge men mitt ex var aldrig redo. Jag tror att jag började längta lite redan när jag var 17 men först när min bästa vän (och sedan en till nära vän) blev gravid så blev det riktigt påtagligt. Jag var 25 när hennes första föddes och jag var fortfarande tillsammans med mitt ex när hon blev gravid med andra barnet.

    Jag var också 27 när jag blev gravid med första och det kommer alltid att vara det absolut bästa jag någonsin gjort :)
  • Iowhannah
    mira83 skrev 2017-11-29 13:42:54 följande:

    Min graviditet slutade i missfall :,(0 så jag hoppar ur denna gruppen. Lycka till er alla andra! Kram


    Åh nej :( Jag beklagar verkligen! Hur mår du?
  • Iowhannah
    Adorii skrev 2017-11-29 10:19:24 följande:

    Ja men dom har varit ganska lätta. Missfallen jag fick var i v 11 och 9 så är så nojjig nu att detta ska va ett igen.

    Jaså? Nä mina har försvunnit helt, haft jätteont i brösten och trött 24/7 och nu ingenting. Har svårt att sova på nätterna nu igen och jag känner ingenting i brösten längre.

    Ja det förstår jag, gjorde du ett vul pga av något eller oro? Närmsta vul vi har är 16 mil bort så det känns så onödigt om man åker dit och sen visar det sig att det bara är nojjor


    Jag gjorde VUL pga att jag gick igenom ett MA i somras och behövde verkligen stilla min oro. Det var lätt värt att åka en bit för det.
Svar på tråden Bf juli 2018