• Anonym (A))

    Välja en partner enbart för att ha någon som betalar för än?

    Anonym (TS) skrev 2017-10-22 19:59:05 följande:
    Vad är väldigt ung enligt dig då? Jag är en självständig människa slutar man vara det med åren?
    Du verkar vara väldigt naiv, om du inte tror att även ekonomin spelar roll när folk väljer partner eller om de ska stanna eller lämna partner.  
  • Anonym (A))
    Anonym (TS) skrev 2017-10-22 22:51:56 följande:
    Hur kan det vara bortskämt om jag fixat mina pengar på egen hand? Jag har skapat mig ett liv jag vill leva, jag står inte i en bostadskö utan jag köper den bostaden jag vill ha, jag förväntar mig aldrig att något ska komma till mig, jag gör!

    Vet riktigt många andra som lever med precis samma tankesätt och när vi misslyckas i affärer och förlorar några hundra tusen då lär vi oss att njuta av det också. Och det finns ingen ålder för det synsättet liksom. Men jag skulle känna mig fruktansvärt köpt om jag valde en man som skulle betala för mina saker.
    Du verkar ha ett stort behov av att skryta...
  • Anonym (A))
    Anonym (TS) skrev 2017-10-22 23:06:51 följande:
    Det vet jag inte alltså. Skillnaden är väl mer att jag pratar om mitt liv precis som alla andra människor, men vissa blir avundsjuka på det jag säger medans andra människor som berättar om sina liv att "jag har svårt att hitta bostad, jag har bara 500 kronor kvar att röra mig på efter att jag betalat min räkningar" dom beskriver egentligen också bara sin situation, men det är inte lika många som känner att dom vill leva på det sättet. Så din kommentar säger mer om dig.
    Så du tror att jag är avundsjuk på dig? Varför skulle jag vara det?

    Grejen är att du skulle kunna ha denna diskussion utan att blanda in din egen ekonomi, eftersom det handlar om att leva på någon annan, inte hur mkt pengar man har. Men i varje inlägg du gör så påpekar du hur mkt du har, men det tillför ju inte diskussionen något. Förtäckt skryt brukar se likadant ut, så därför är det lätt att känna igen. 
  • Anonym (A))
    Anonym (TS) skrev 2017-10-22 23:36:26 följande:
    Ja, precis. Jag har fått kämpa mig till allt det jag har, det är ingenting jag tar för givet på något sätt.
    Hur har du kämpat, och vad är det du gör/jobbar med?
Svar på tråden Välja en partner enbart för att ha någon som betalar för än?