Inlägg från: Anonym (lite salt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (lite salt)

    Varför vill ni tjejer bli dåligt behandlade av män?

    Anonym (jaha) skrev 2017-11-04 13:30:47 följande:

    Jaha, ytterligare en gnälltråd från män som inte lyckas få kvinnor och då måste hitta ågot att skylla på, för det kan ju aldrig vara att det är ER det är fel på, nääää det måste ju vara att' tjejer gillar bad boys', sen att det inte är en uppfattning de flesta tjejer delar verkar inte bekomma er för det är ju någon annans fel att just ni inte får tjejer.

    Kanske ni ska ta och fundera lite mindre på varför tjejerna väljer andra och fundera mer på varför tjejerna inte väljer er.

    En anledning kan ju vara att ni har en sunkig kvinnosyn, för nej i ert gnällande så framstår ni faktist inte som fina snälla killar utan bara just de killar som man vill undvika - vi tjejer väljer faktist mest de snälla killarna men ni tillhör inte dom.


    Sant!

    Det verkar ju också som att ta dragits till en viss typ av tjejer. De flesta kvinnor jag känner vill ha och har valt snälla, lite mesiga skulle vissa nog säga, män som bryr sig om andra.

    Sen finns det alltid skadade tjejer som kanske har dåliga erfarenheter från sin barndom och omedvetet återskapar drama de upplevt som unga. Hjälp dem komma bort ifrån sina trauman istället för att underblåsa problemen bara för att få ligga! Det är oerhört egoistiskt av dig!
Svar på tråden Varför vill ni tjejer bli dåligt behandlade av män?