Inlägg från: Anonym (anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym)

    Varför vill ni tjejer bli dåligt behandlade av män?

    Det är en milsvid skillnad mellan att vara trevlig,  snäll och intressant att umgås med  och att vara ett självutplånade mähä.

  • Anonym (anonym)
    värderingarärfel skrev 2017-11-04 15:29:59 följande:
    Du är i en kraftigt minoritet ,dem flesta svenska kvinnor vill bli behandlade som skit annars är det inte spännande 
    Du menar på fullt allvar att vuxna kvinnor väjer att leva tillsammans med män som behandlar dem som skit, de skaffar barn med dessa män och låter dem växa upp i en sådan dålig miljö?

    Att tonåringar tycker att det är spännande med de som syns och hörs eller saker som är spännande och som är förbjudet är något som majoriteten växer ifrån innan de är myndiga, de trasiga människorna är de som är kvar i tonårsstadiet längre eller tom. hela liveet

    Människor är intresserade av andra människor de finner intressanta och som tillför livet något.
  • Anonym (anonym)
    värderingarärfel skrev 2017-11-04 15:44:43 följande:
    Svenska kvinnor väljer det ofta ja, annars skulle vi inte ha så mycket våld i hemmet och våldtäkter etc etc .Sverige har extrema problem med dåliga värderingar där brottslingar ses som nåt bra
    Nu har ju de flesta som utsätts för våld inte medvetet valt en våldsam relation utan våldet har som regel kommit in är det redan ärr en etablerad relation kanske tom. efter att barnen kommit. 
    Att inte välja tråkiga ointressanta människor med dålig social kompetens är inte speciellt märkligt eftersom en sådan relation inte lär tillföra livet något som gör livet bättre än att vara singel.
  • Anonym (anonym)
    värderingarärfel skrev 2017-11-04 15:47:04 följande:
    Gå in på en dejtings sida så får du själv se =P bra män med bra yrken blir ratade medan grovt kriminell muskelberg med tusen tatueringar blir överrösta 

    Sunkiga svenska värderingar som sagt, upp och ner landet där rätt är fel och fel är rätt 
    Nu är det en liten andel människor som hittar sin partner på dejtingsajter och självfallet väljer en stor andel bort socialt inkompetenta människor oavsett om de är lagerarbetare eller civilingenjörer, risken är stor att de väljer bort vissa yrkesgrupper eftersom vissa yrken drar till sig tråkiga människor.
  • Anonym (anonym)
    värderingarärfel skrev 2017-11-04 16:03:17 följande:
    Exakt tråkigt ,det ska vara kul och lite spännande gärna med nåt kriminell,sen undrar folk varför det går åt helvete =P konsti
    Relationer ska tillföra något positivt tråkigt kan man ha på egenhand när man tittar på färg som torkar.
  • Anonym (anonym)

    Om killar som förr började umgås med båda könen istället för att sitta vid datorer och samt odla sina specialintressen så skulle de vara rustade för det sociala livet.
    Det fungerar inte att kliva ut från kammaren när man tycker att det är dags för relationer utan att under åratal ha lärt sig hur man umgås med fler än den lilla krets man haft under utbildning och kompiskrets man valt att umgås med som liknar en själv.

  • Anonym (anonym)
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 19:01:42 följande:
    Du har en konstig mansyn. Att bli en dominant man är att bli en bättre man. Är du inte dominant kan du inte leda vilket du måste göra om du vill bli en bra familjefar.

    Jag förstår inte varför du ser pojkars utveckling till män som att de blir sämre. Det finns en anledning till varför män sällan är attraktiva i ungdomsåren.
    Det där är en syn som hör hemma konservativ kristen syn på familjen vilket inte fungerar i ett land där bara 10%  räknar sig som troende kristna och där försörjningsbördan för familjen inte ligger på mannen. 
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 19:09:34 följande:
    Spelar ingen roll att kvinnor delvis delar försörjningsbördan. En bra familjefar måste leda. Då blir barnen och kvinnan trygga.
    Det är rent trams eftersom kvinnor klarar sig alldeles utmärkt utan att ledas av någon annan.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Man) skrev 2017-11-04 19:30:51 följande:
    Ja, men de vill bli ledda. Det är därför de väljer machomännen.
    Att det fungerar för dig att vara överhuvud och leda din familj innebär bara att din fru vill ledas, för du vet ju inte hur det fungerar förutom i din egen relation.
  • Anonym (anonym)
    grodisar skrev 2017-11-04 19:59:22 följande:
    exakt inte alla vill ha kvinnor utan självförtroende utan föredrar starka kvinnor som man gemensamt  fattar beslut med, men alla är olika och ivssa behöver svaga personer nära för att själva känna sig lite starkare

    i praktiken är det mest betahanar som behöver hävda sig
    Välfungerande människor känner inget behov av att leda andra i sitt familjeliv snarare vill de lämna ledarrollen kvar på sin arbetsplats.
  • Anonym (anonym)
    Rakisa skrev 2017-11-05 09:36:32 följande:
    För att tjejer oftast attraheras av bad boys istället för snälla män
    Nej människor attraheras inte av elaka människor utan dessa undviker man så mycket man kan.
    Att vara snäll är inte att vara tyst, blyg, tillbakadragen och att inte ta plats i socil sammanhang.
Svar på tråden Varför vill ni tjejer bli dåligt behandlade av män?